HP Notebook 15-DA2033NT'ta nasıl RAM yükseltilir?

Kyroesthuskara

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, elimde HP 15-DA2033NT model 4 GB RAM 256 GB SSD'li eski bir laptopum var. Genel olarak yazlıkta kullanacağım. RAM yükseltmesi yapmak istiyorum ancak cihazın içini açamıyorum. Örnek olarak bir video koyuyorum cihaz farklı model ama kasaları aynı olduğundan. 3:36

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim elimde bu videodaki adamınki gibi 3:36'da kullandığı aparattan yok. Bilgisayarcıya mı götüreyim evde mi değiştirmeye çalışayım.

Bu arada 16 GB yapmayı düşünüyorum da 2 tane 8 GB almaya cidden değer mi? Oyun oynayacağım ama AAA oyunlar değil genellikle. 32 GB destekleme ihtimali var ama i5 10. nesil işlemcili bir laptop için değer mi bilmiyorum.

RAM önerisi olan varsa alabilirim ayrıca 2666MHz DDR4 RAM'e ihtiyacım var.

256GB şu an için yetiyor, SSD değiştireceğimi sanmıyorum.

Normal bildiğiniz kart ile yapabilirsiniz, onun olması şart değil. Kart ile daha kolay kırılabiliyor tırnaklar, o yüzden özen gösterin hocam.

Hocam PTT AVM'de bunu buldum da PTTAVM'den ürün alınır mı?

Telefon operatörlerinin verdiği kartları kullanabilirsiniz, kullanmadığını bir kredi kartı ya da banka kartı kullanabilirsiniz veya örnek veriyorum marketlerde satılan bir peynir kutusunun kapağından pena şeklinde bir şey de kesip onu kullanabilirsiniz size kalmış ama bunu yaparken dikkatli yapın yukarıda yazan arkadaşın dediği gibi kırabilirsiniz. 2x8GB bilgisayar için iyi olacaktır.

Bu ramleri önerebilirim SK Hynix iyi markadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…