Güncelleştirme veya yükseltme bilgileri mi arıyorsunuz? Donanım bileşenlerinin veya yazılım programlarının adlarını mı bulmaya çalışıyorsunuz? Bu belge, bu dizüstü bilgisayar için teknik detayları içerir.ir.
Güncelleştirme veya yükseltme bilgileri mi arıyorsunuz? Donanım bileşenlerinin veya yazılım programlarının adlarını mı bulmaya çalışıyorsunuz? Bu belge, bu dizüstü bilgisayar için teknik detayları içerir.ir.
Kardeşim HP desteğe ulaş oradan seni yönlendirirler. Senden başka bir isteğim olacaktı. Bana ekran kartı sürümünü söyleyebilir misin? Sadece 2 saniyeni alır aygıt yön - görüntü bağdaştırıcılarından bana söylemek. Ama belki bu benim sorunlarımı çözebilir. İnşallah görürsün ve cevaplandırırsın. Buraya fotoda bırakıyorum oradan görebilirsin detaylı olarak. Şimdiden teşekkürler <3