T thunder115 Femtopat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Rengi beyaz olan ölü pixel vardı, ben de bu pixel düzelsin diye ölü pixel düzeltici uygulama açtım. Ekran rengi komple değişti, format attım düzelmedi. Bilgisi olan var mı? Son düzenleme: 21 Şubat 2024
Merhaba arkadaşlar. Rengi beyaz olan ölü pixel vardı, ben de bu pixel düzelsin diye ölü pixel düzeltici uygulama açtım. Ekran rengi komple değişti, format attım düzelmedi. Bilgisi olan var mı?
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #2 Ölü pixel düzeltici uygulama nedir hocam ölü pixel yazılımsal değil donanımsaldır. Panel değişmedikçe ölü pixel düzelmez. Ekran kartı sürücünüzü kurup renk ayarlarını kontrol edin. Artı 0 Eksi
Ölü pixel düzeltici uygulama nedir hocam ölü pixel yazılımsal değil donanımsaldır. Panel değişmedikçe ölü pixel düzelmez. Ekran kartı sürücünüzü kurup renk ayarlarını kontrol edin.
KS KS T thunder115 Femtopat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #3 Sıkışmış pixel olarak geçiyor dostum ölü pixel düzelmez lakin sıkışmış pixel düzelir deniliyor ve ölü pixel siyah olur benim beyazımsı. Bu arada ekran kartı sürücüsü kuruldu. Renk ayarı nereden yapılıyor? Maalesef yeni ekran taktırdım düzeldi, donanımsalmış. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Sıkışmış pixel olarak geçiyor dostum ölü pixel düzelmez lakin sıkışmış pixel düzelir deniliyor ve ölü pixel siyah olur benim beyazımsı. Bu arada ekran kartı sürücüsü kuruldu. Renk ayarı nereden yapılıyor? Maalesef yeni ekran taktırdım düzeldi, donanımsalmış.