HP Omen 1100 vs. MSI Vigor GK50

Lord Cruiser

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir klavye arıyordum. Mavi Switch olan bir redragon K551 klavye aldım ve kullanılmış çıktı ya da fabrikada olan kusurlar vardı. Bende iade ettim. Paketi kapalı ürün ama gelen ürünün arka parlak siyah plastiği hep çizikti ve kasasında izler vardı. Daha sonra baktım ki daha doğru düzgün bir satıcıdan almak lazım. Çünkü ne kadar düzgün diye bildiğimiz sonu bilişim diye biten firmalar o kadar da düzgün değil. İade sürecinde de gördük onu. N11 olmasa iade zor gibiydi. Geri konumuza dönecek olursak bütçemi biraz arttırdım ve RGB isteğimden de vazgeçtim. HP Omen 1100 kahverengi Switch'li ürün ve MSI Vigor GK50 Low profile beyaz Switch'li ürün arasında kaldım. Geri bildirim hissi benim için önemli. Ses de severim ama mavi Switch'e hangisi daha yakın? Ya da mavi Switch denemiş olan biri kahverengi Switch'de mutsuz olur mu? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir klavye arıyordum. Mavi Switch olan bir Redragon K551 klavye aldım ve kullanılmış çıktı ya da fabrikada olan kusurlar vardı. Bende iade ettim. Paketi kapalı ürün ama gelen ürünün arka parlak siyah plastiği hep çizikti ve kasasında izler vardı. Daha sonra baktım ki daha doğru düzgün bir satıcıdan almak lazım. Çünkü ne kadar düzgün diye bildiğimiz sonu bilişim diye biten firmalar o kadar da düzgün değil. İade sürecinde de gördük onu. N11 olmasa iade zor gibiydi. Geri konumuza dönecek olursak bütçemi biraz arttırdım ve RGB isteğimden de vazgeçtim. HP Omen 1100 kahverengi Switch'li ürün ve MSI Vigor GK50 Low profile beyaz Switch'li ürün arasında kaldım. Geri bildirim hissi benim için önemli. Ses de severim ama mavi Switch'e hangisi daha yakın? Ya da mavi Switch denemiş olan biri kahverengi Switch'de mutsuz olur mu? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

MSI Vigor GK50'deki beyaz Switch sesli bir yapıya sahip ancak yay sesi var mı bilmiyorum. Kahverengi Switch ise daha tok bir yapıya sahip çok sesli değil ama Red Switch gibi sessiz de değil. Sesli istiyorsan beyaz Switch tercih edebilirsin.

buna göre kendine en uygun klavye boyutunu bul.
1622017949142.png

1622018015800.png

bu resime bakarak da hangi keycap türünü istediğini seç
1- ağır mı olsun switch hafif mi?
2- clicky mi? tacticle mı? linear mı?
3- sesli mi? sesiz mi? orta sesli mi?
4-bütçe?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı