madshine Femtopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #11 Artoria Pendragon dedi: Al geç Omen'i. Genişletmek için tıkla... En az 7-8 yıl götürecek bir laptop istiyorum sizce götürür mü?
Artoria Pendragon dedi: Al geç Omen'i. Genişletmek için tıkla... En az 7-8 yıl götürecek bir laptop istiyorum sizce götürür mü?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.746 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 12 Temmuz 2023 #12 madshine dedi: En az 7-8 yıl götürecek bir laptop istiyorum sizce götürür mü? Genişletmek için tıkla... Kullanıma bağlı, günlük kullanımda götürür fakat o kadar süre sonra yeni çıkan oyunlarda kullanmayı beklemeyin normal olarak.
madshine dedi: En az 7-8 yıl götürecek bir laptop istiyorum sizce götürür mü? Genişletmek için tıkla... Kullanıma bağlı, günlük kullanımda götürür fakat o kadar süre sonra yeni çıkan oyunlarda kullanmayı beklemeyin normal olarak.
madshine Femtopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #13 Artoria Pendragon dedi: Kullanıma bağlı, günlük kullanımda götürür fakat o kadar süre sonra yeni çıkan oyunlarda kullanmayı beklemeyin normal olarak. Genişletmek için tıkla... Ya tabii gidip 2030 yılında çıkan oyunu high grafikte oynayabileceğimi düşünmüyorum ama belli bir yere kadar götürsün yeter üniversite de bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum o yüzden üniversite de kodlama falan yaparken de işimi görmeli.
Artoria Pendragon dedi: Kullanıma bağlı, günlük kullanımda götürür fakat o kadar süre sonra yeni çıkan oyunlarda kullanmayı beklemeyin normal olarak. Genişletmek için tıkla... Ya tabii gidip 2030 yılında çıkan oyunu high grafikte oynayabileceğimi düşünmüyorum ama belli bir yere kadar götürsün yeter üniversite de bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum o yüzden üniversite de kodlama falan yaparken de işimi görmeli.