D Devecik Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 60 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Hp omen 15 Alınır mı, arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Poyraz_Karayel Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #2 Omen serisinden 1660 Ti versiyonu olan bir model kullanıyorum. Soğutması ve malzeme kalitesi bayağı iyi ama fiyatı konusunda benden daha bilgili olanlar vardır.
Omen serisinden 1660 Ti versiyonu olan bir model kullanıyorum. Soğutması ve malzeme kalitesi bayağı iyi ama fiyatı konusunda benden daha bilgili olanlar vardır.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.258 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 kelecik dedi: Hp omen 15 Alınır mı, arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kaçırma. Alınır. Çok güzel laptop.
kelecik dedi: Hp omen 15 Alınır mı, arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kaçırma. Alınır. Çok güzel laptop.
mcelik0 Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #4 Hocam aynı bilgisayarın Ryzen9'lu versiyonunu kullanıyorum çok memnunum eylül ayında aldım eğer alma şansın varsa al kaçırma.
Hocam aynı bilgisayarın Ryzen9'lu versiyonunu kullanıyorum çok memnunum eylül ayında aldım eğer alma şansın varsa al kaçırma.
D Devecik Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 60 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #5 Teşekkür ederim arkadaşlar
Metemo Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #6 Hocam aldınız mı var mı bir güncelleme bende aynısını almak istiyorum CPU soğutması nasıl.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.258 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #7 Metemo dedi: Hocam aldınız mı var mı bir güncelleme bende aynısını almak istiyorum CPU soğutması nasıl. Genişletmek için tıkla... Gayet iyidir hocam. Soğutma iyi bu modelde. HP Omen serisinde hiçbir sorun yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Metemo dedi: Hocam aldınız mı var mı bir güncelleme bende aynısını almak istiyorum CPU soğutması nasıl. Genişletmek için tıkla... Gayet iyidir hocam. Soğutma iyi bu modelde. HP Omen serisinde hiçbir sorun yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.