HP Omen 15 boşta 69 derecede çalışıyor

Normal değil, maalesef HP alarak çok büyük hata yaptınız. HP ısınmasıyla bilinen bir markadır zaten. Bende HP'nin oyuncu olmayan ama orta segment bir laptopunu aldım üzerinden 1 yıl geçmeden oyunlarda 85 derecelere çıkmaya başladı. Geçmiş olsun eğer iade hakkınız var ise iade edin. HP'ye bulaşmayın derim.

Hayır, değil. İade edin lütfen. Daha iyi modeller önerilebilir.
An itibariyle PC'yi kapatıp açtım. Sıcaklık 49 derecelere kadar düştü boştayken. Bu normal mi?
Sorunlu ürün iade edin.
Hocam bi kapatıp açtım PC'yi. Şuan sıcaklık 50 derece civarı. Şarj kablosuna takılı değil. Acaba driver falan kurduğu için mi o derecelere çıktı bilemedim. Bu normal mi peki?

Bu gayet iyi hocam.

Bence sizin sorun spesifik olarak sizin cihazda değil. HP omen ile ilgili araştırma yapınca zaten çoğu kişinin bu değerleri aldığını gördüm.

Bence sizin sorun spesifik olarak sizin cihazda değil. HP omen ile ilgili araştırma yapınca zaten çoğu kişinin bu değerleri aldığını gördüm.
İade etmeme gerek yok o zaman herhalde değil mi?
Güncelleme: Cpu sıcaklığı 30 saniyeliğine falan bir anda 75 lere çıktı tekrardan. Yine iniyor yavaş yavaş 50'ye doğru.

Güncelleme: Cpu sıcaklığı 30 saniyeliğine falan bir anda 75 lere çıktı tekrardan. Yine iniyor yavaş yavaş 50'ye doğru.
Mutlaka çıktığı sırada herhangi bir işlem devreye giriyordur. Görev yöneticisinden takip etmeniz lazım.

HP Omen sitesinden kendi sürücülerini kurdunuz mu? Sürücüler eksiksiz mi? Omen serisinin kendi kontrol merkezi programı var, onu kurdunuz mu?

HP Omen sitesinden kendi sürücülerini kurdunuz mu? Sürücüler eksiksiz mi? Omen serisinin kendi kontrol merkezi programı var, onu kurdunuz mu?
Hocam kontrol merkezini kurdum. Ancak driverleri windows update üzerinden yaptım. Başka herhangi bir işlem yapmadım.

Hocam kontrol merkezini kurdum. Ancak driverleri Windows Update üzerinden yaptım. Başka herhangi bir işlem yapmadım.

Sadece Windows Update güvenemezsiniz ki genelde Gaming dizüstü bilgisayarların kendine özel kontrol programları olur, bunları kurarsanız daha dengeli ve performanslı bir hizmet alırsınız. Tam olarak model ismi nedir cihazın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…