HP Omen 15 C007NT Far Cry 5 performans testi

Daha fazla  
Arkadaşlar videoyu bizzat kendim çekip upload ettim. Farklı oyunlarıda atacağım test videolarını.
Videonun linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu klavyede ki Omen simgeli tuş ne işe yarıyor ? Birde ekranın sağ ve sol taraflarındaki ızgaralar kapalı, orası ses sistemi mi ? Çözemedim

Bu klavyede ki Omen simgeli tuş ne işe yarıyor ? Birde ekranın sağ ve sol taraflarındaki ızgaralar kapalı, orası ses sistemi mi ? Çözemedim
Omen tuşu için HP' nin sitesinden programı indiriceksin orada sıcaklıkları falan görebiliyosun basınca. Ses sistemi laptop' un altında sağ ve sol kısımda kenarlarda.
Memnunmusun geldi sanırım bilgisayarın ?
HP' nin sitesinden bilgisayarın altındaki seri numarasını girerek tüm bilgilere ve HP' ye özel sürücülere ulaşabilirsin.

Memnunmusun geldi sanırım bilgisayarın ?
Acayip memnunun, yani gösteriş olsun diye övmek benim tarzım değil, mutluluktan havalara uçuyorum o derece Oyunsa oyun, filmse film. Sorunsuz her şey ya. Nazar değmesin Şeklini falan çok beğendim, çocuğum gibi bakıyorum, sarılacağım az kaldı
HP' nin sitesinden bilgisayarın altındaki seri numarasını girerek tüm bilgilere ve HP' ye özel sürücülere ulaşabilirsin.

Sürücüler çıktı karşıma da hangisinde bu var bulamadım Bir de bu sürücüleri işletim sisteminin olduğu diske mi kurayım ? SSD sınırlı bir alan ya ondan sordum D ye kursam sorun olur mu HDD ye ?

Son düzenleme:
İşletim sisteminin olduğu yere kur, okadarda problem olmaz. Ben bu mutluluğu yaşadım o yüzden inatla önerdim yoksa banane yani
Sorduğun Omen tuşu Command Center' i indiriceksin.
Bilgisayarın verdiği hissiyat mükemmel ötesi ve cidden güzel yani.

Fiyatının neden bu kadar pahalı olduğunu anladım ( Çok ama çok pahalı değil ama yüksek bazı 1050 Ti modellere göre ) Nedeni dış kaplaması abi, şekli şemali. Diğer 1050 Ti modelli laptoplar bunun yanında laptop kalamaz.

Omen tuşuna basıyorum açılmıyor program, el ile açabiliyorum ama neden ?

Son düzenleme:
Seri numarasını girerek oradan indirdin değilmi ?
Ben söylemiştim kaliteli olduğunu. Söylediğin 1050Ti modelleri oyun bilgisayarı denilebilecek kalitede değiller. Normal bir 1600 liralık laptoptan farksız görünüyorlar ve malzeme kaliteleride öyle çünkü ucuzlar. 3-5 fps fazla alacağım diye kendimi mutsuz etmicem
İndirdikten sonra bilgisayarı yeniden başlat işe yarayabilir.
Sen nekadara aldın bilgisayarı ?

.Sen nekadara aldın bilgisayarı ?

4.050 TL ye aldım ve şuan dolar 4.90 oldu. Benim aldığım hepsiburada bu ürün satılamamaktadır yazıyor. Allahtan almışım, en ucuzu şuan 4.500 TL iyi ki acele edip almışım Bu arada driverları yüklemişim ben zaten, o yardımcı OMEN simgesi falan Omen control onlarıda indirdim, şuan çok güzel bilgisayar, her oyunu oynayabiliyorum, kasmasız, akıcı bir şekilde

Hayırlı olsun. Bende 3000' e aldıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…