HP OMEN 15-CE007NT Alınır mı?

AhmetBB

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sorum bu şekilde "HP OMEN 15-CE007NT Alınır mı?". Özelliklerine göre f/p bakımından iyi laptopa benziyor...

Masaüstü topla yazacak varsa arkadaşlar seyahat durumu var... Bu arada laptopun (HP OMEN 15-CE007NT) özellikleri şu şekilde :

-i5 7300HQ İşlemci (2.5 GHz, turbo 3.5 GHz.)
-GTX 1050 4 GB Ekran Kartı
-8GB DDR4 2400mhz RAM (ama ileride 16 yapabilirim.)
-1 TB HDD 7200RPM
-128 GB SSD
-FreeDos
-Fiyatı : 3600 TL civarı....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben OMEN by HP 15-CE008NT kullanıyorum. Özellikleri şu şekilde:

-İ7-7700HQ 2.8 GHz Turbo ile 3.8 GHz
-GTX 1050 TI 4 GB
-1 TB 7200 RPM HDD
-128 GB SSD
-16 GB RAM
-Windows 10

Ben kendi modelimi öneririm. Hiçbir sorunu yok. Ancak sizin almayı düşündüğünüz modelin bir incelemesine denk geldim. Oyunlarda çok çok iyi bir performans verdiğini söyleyemem. Ancak siz internette daha detaylı araştırıp performansı hakkında bilgi alabilirsiniz. Performans olarak da sizi tatmin edeceğini düşünürseniz tavsiye ederim.

Ek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Son olarak indirimleri kollayıp satın almanızı tavsiye ederim. Bahsettiğiniz ürün 3600₺'nin altını görüyor...

Öncelikle cevabınız için teşekkürler....

Bahsettiğiniz model çok iyi fakat benim bütçeme göre biraz pahalı..
Oynayacağım oyunlar zaten CS:GO,PUBG vs. oyunlar.
Peki sizce HP OMEN 15-CE007NT beni bu oyunlarda uzun süre götürür mü ?
Bir de HP' de soğutma sorunu var diyen birkaç kişi gördüm. Sizin laptopta ki sıcaklık değerleri nasıl ?

Ve son olarak başka bir forumda görmüştüm...HP eski hp ürünü olup yeni hp ürün alanlara hediye çeki veriyormuş ancak gördüğüm forum konusu baya eskiydi. (2014). Bu kampanya hakkında bilginiz var mı ? Teşekkürler...

Almayı düşündüğünüz model orta ayarlarda sizi uzun süre idare edebilir. Ancak yüksek-çok yüksek ayarlarla kullanmak isterseniz performansı yeni oyunlarla birlikte kısa sürede 30 FPS ortalamasına düşecektir. Tabi CS:GO gibi oyunlarda uzun süre 60 FPS'i rahatlıkla alırsınız.

Öncelikle sıcaklık konusunda sorunu yok. Ancak şöyle bir durum var. Ne kadar çok gaza basarsanız o kadar çok ısınıyor. Orta ayarlarda hiç ısınma yok. Yüksekte biraz. Çok yüksek veya ultrada normal olarak ısınıyor. Ama FPS kaybı yaşatmıyor.

Sıcaklık konusunda kendim kullandığım modelin GPU'su en çok 75 dereceye çıktı. CPU ise en çok 93 dereceyi gördü. Ama bu değer çok nadiren ve kısa süreli oldu. Genelde CPU kullanımına bağlı olarak bazen 60-70 arası bazen 70-80 arası bazen de 80-90 derece arasında çalışıyor. Ve 90 dereceyi nadiren geçiyor. Kullanılan yer de sıcaklıkları etkiliyor. Boşta ise CPU 40-50 GPU çalışmadığında 0, çalıştığında 40-45 derece civarı... Ek olarak yüksek ayarlarda CPU 80 dereceyi geçmiyor.

Ben 2017-2018 de de bu kampanyaya devam ettiklerini zannediyorum. Bende bazı forumlarda gördüm. HP Türkiye'den bilgi alırsanız daha doğru olur.

Ayrıca piyasadaki DELL hariç diğer modeller de CPU sıcaklığı konusunda böyle sorunlar yaşıyor... Ama üreticiler normal karşılıyor.

Teşekkürler.. Bütçemi zorlayıp sizin dediğinizi almaya çalışacağım fakat olmazsa benimkini alacağım...
Yardımınız için teşekkürler...

Teşekkürler.. Bütçemi zorlayıp sizin dediğinizi almaya çalışacağım fakat olmazsa benimkini alacağım...
Yardımınız için teşekkürler...
Rica ederim. Ben Vatan Bilgisayar'dan KDV indirimi ile 4660₺'ye satın aldım. Bazı arkadaşlar HP Geri İadesi'nden faydalanarak 400₺ hediye çeki kazanarak 4200₺'ye satın almış. Bazıları da direk KDV indiriminde 4400₺'ye satın almış. Sizde satın alırken bahsettiğim fiyatlara dikkat edin. Hayırlı olsun...

Açıkçası arkadaşın önerdiği HP laptop ile aynı özelliklerde olan Dell 7577 almayı düşünüyordum fakat dolar, ekonomik sıkıntılar vs. şuan bir şey almadım.

HP Omen al keyfini sür, seni rahatsız edecek hiçbir durumu yok, alalı 1 ay olacak neredeyse, beraber yatakta uyuyacağız o derece çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…