HP Omen 15 EN1006NT ekran kartı kaç Watt?

aosmanergen

Hectopat
Arkadaşlar saatlerdir aşağıdaki linkte bulunan modelin ekran kartının kaç watt olduğunu araştırıyorum fakat kayda değer bir sonuç bulamadım. Epey sitesinde 130 watt olduğu yazıyor ama güvenemedim. HP servisini aradım ne kaç watt olduğunu biliyorlar, ne clock hızlarının kaç olduğunu. Bakmadığım yer kalmadı. Bulabilecek varsa çok sevinirim.

Epey linki: https://www.epey.com/laptop/hp-omen-15-en1006nt-39c45ea.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende EN1015NT var 100W faydası olur mu bilmiyorum.

100 Watt barındırıyor diye biliyorum.

Bende EN1015NT var 100W faydası olur mu bilmiyorum.

Az önce Vatan bilgisayarı aradım ürünün stoğu kalmadığı için bilgi veremiyorlarmış. Kayseri'de bir mağazada teşhir ürünü olarak kalmış. Onları aradım GPU-Z üzerinden kontrol edip bilgi verecekler. Artık öğrenmek istiyorum

130W ile 100W arasında devasa bir uçurum yok zaten ağır oyunlarda. Şimdiden hayırlı olsun.

Aynı modeli yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. 100 watt gösteriyor yükte. Alt+r ile takip ediyorum. 16 inçlik modelde 130 watt değerine çıkarıldı. Ama farklı bir laptop firmasının VBIOS'unu flaşlarsanız 130 watt değerine çıkarabiliyorsunuz. Ancak HDMI ve Type-C'den görüntü alamıyorsunuz. Isınma artışından dolayı stok macunla önerilmiyor.

1. HP OMEN 16-b0013dx. Ben bu modelini almayı düşünüyorum. 130w'lık modeli mi bilmiyorum acaba bakabilme şansınız mı? Mux switch özelliği var mı şimdiden sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…