Monster alırsam 32 GB RAM 1TB SSD yapıp alacağım. HP'nin teknik desteğini ve kasasını sormak istiyorum.
Her şeyi göz önünde bulundurursak hangisi alınmalı? Fiyat olarak ikisini de alabilirim. Ve ayrıca en az Monster kadar güçlü farklı modeller önerebilirsiniz fiyatlar yakın olduğu sürece.
Selamlar monster abra ve tulpar serilerini çizim ve oyun için kullandık ve çok ısınma problemi yaşadım.Ben de şu anda laptop bakıyorum indirim bekliyorum tercihimi msi dan yana kullanacağım.Ama forumda açtığım yardım konularında HP OMEN bana önerilen notebooklar arasındaydı.Monster'ı kesinlikle önermem servis ve teknik destek ekibi çözüm odaklı ama ürünlerinin kaliteli olduğunu düşünmüyorum.
Monster alırsam 32 GB RAM 1TB SSD yapıp alacağım. HP'nin teknik desteğini ve kasasını sormak istiyorum.
Her şeyi göz önünde bulundurursak hangisi alınmalı? Fiyat olarak ikisini de alabilirim. Ve ayrıca en az Monster kadar güçlü farklı modeller önerebilirsiniz fiyatlar yakın olduğu sürece.
17.3 ler inanılmaz taşınmaz mı ben de düşünüyorum hem üni hem oyun için tulpar v25. 1 e yakınım ama çok ağırlık farkı olur mu 15.6 15.6 inç laptop aldım bu bile şu an çok zor geliyor taşıması