HP Omen 15 EN1013NT vs. Monster Tulpar T5 v22.1

ONX42

Centipat
Merhaba, kendime bir gaming laptop bakıyorum ve bu iki laptop arasında kaldım açıkçası. Bu ücretin üstüne çıkma şansım da yok. Bu ikiliden hangisi alınır, ısınma ya da kronik sorunları var mıdır? Eğer bu tarz sorunları varsa hangi laptopu önerirsiniz?

Hocam ben olsam bu Omen'i alırdım aralarında bir fark yok sadece sizin attığınızda 512 GB benim attığımda 1TB SSD var.

Ben de ilk baktığımda garipsemiştim az sonuç çıkınca çok sağlam duruyordu çünkü, 1 TB şimdi gördüm ve listeyi bu olarak güncelliyorum.

Galiba tavsiyelerde de vardı bu, bu laptoplarda ısınma sorunları var denmişti forumda.

Laptopta ısınma sorunu yok, Msi GL kasası kullanıyor.

Laptopta ısınma sorunu yok, Msi GL kasası kullanıyor.
Atılan bu HP omen daha çok gözüme çarptı açıkçası, hangisini almalıyım sizce? Sadece performans değil aynı zamanda teknik servis, garanti, iletişim gibi konularda sıkıntı çekmek istemiyorum.

Atılan bu HP omen daha çok gözüme çarptı açıkçası, hangisini almalıyım sizce? Sadece performans değil aynı zamanda teknik servis, garanti, iletişim gibi konularda sıkıntı çekmek istemiyorum.
Teknik servis konusunda iki marka da gayet başarılı, iletişim konusunda HP'yi çok sevmiyorum, arkadaşım zar zor ulaşabilmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…