İlginiz için teşekkürler, belki siz laptop'un kendi monitör ve klavye arka aydınlatmasını kullanıyordunuz tahminim 20-25W ekstra bir tüketim anlamına geliyor bu dolayısıyla sizdeki ısınmanın biraz daha hissedilir olmasını buna bağlayabiliriz fakat ben cihazın ekranını bile kullanmıyorum ona rağmen 1 saat oyun oynadığımda şarj %8 azalıyor, cihazın kendi ekranını kullanmak istesem MUX Switch olmadığı için iGPU ve Monitör'ün yaklaşık 25W ekstra enerji ihtiyacını nasıl karşılayacak bu adaptör? haliyle pilden daha fazla enerji çekeceği için saatte %8 yerine %15-20 belki şarjım azalacak.
Cihaz'a güvenip yüksek işlem gücü gerektiren bir uygulama çalıştırıp akşamdan sabaha adaptör takılı bıraksam belki sabah kalkıp cihaza baktığımda pil bittiği için kapanmış olacak.
Açıkçası laptop alacak herkese ders olsun, alacağınız bilgisayar ile benzer özelliklere sahip diğer ürünleri de inceleyin, diğer markalar 230-250W adaptör koymuşsa gidip 180-200W adaptörlü ürünü tercih etmeyin, ben şahsen bundan sonra buna kesinlikle dikkat edeceğim.