HP Omen 15 Gaming Hub'da light Studio gözükmüyor

Beyla2

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, başlıkta ve resimde gördüğünüz gibi Omen Command Center da yandaki panelde eksik olan şeyler var. Bunun sebebi Windows 11 yüklü olması olabilir mi?

Screenshot_1.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    852,6 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben HP victus aldım 5 gün önce ilk başta bende de gözükmüyordu sonra kendiliğinden 1- 2 tanesi geldi bazıları hala yok
Windows 11 kullanıyorum
Laptop modelin ile alakalı bir şey olabilir

Herkese merhaba, başlıkta ve resimde gördüğünüz gibi Omen Command Center da yandaki panelde eksik olan şeyler var. Bunun sebebi Windows 11 yüklü olması olabilir mi?

Eki Görüntüle 1479856
Hayır windows 11 ile alakası yok. Bende de 3 aydır gözükmüyor. Şimdi konu açacaktımki sizin açmış olduğunuz konuyu gördüm. Gelen güncelleştirmelerle çözülür diye bekledim fakat hala düzelmedi. Acaba bazı modellere artık vermiyorlar mı? Çözümü bulabildiniz mi acaba?

Omen 15 e basın oradan üstte sekme var.
Ordaki sekmede de artık gözükmüyor. Sadece Lighting sekmesi var oradanda sadece renk ayarı yapılıyor, animasyon ayarı falan yapılmıyor. Eskiden Lighting sekmesine tıklayınca "Omen Light Studio'yu yüklemek ister misiniz?" diye soruyordu. Artık ne olduysa sormuyor.

@Beyla2 Sorun çözüldü. En son gelen güncelleştirmeyi yükle artık gözüküyor.

Son düzenleme:
evet gü
Ordaki sekmede de artık gözükmüyor. Sadece Lighting sekmesi var oradanda sadece renk ayarı yapılıyor, animasyon ayarı falan yapılmıyor. Eskiden Lighting sekmesine tıklayınca "Omen Light Studio'yu yüklemek ister misiniz?" diye soruyordu. Artık ne olduysa sormuyor.

@Beyla2 Sorun çözüldü. En son gelen güncelleştirmeyi yükle artık gözüküyor.
evet güncellemeyle beraber geri geldi belki ilerde omen live falan da gelir onlar da vardı çünkü yok oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı