HP Omen 15 kablosuz ekran yansıtma yapılmıyor

chaturanga

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar üzerinde Windows 10 Pro (22H2) kurulu olan HP Omen laptop kullanıyorum. Kablosuz olarak laptop ekranını sanki kabloyla bağlıymış gibi Amazon fire TV stick veya roku streaming cihazına aktarmak istiyorum. Laptopum bu özelliği destekliyor bundan eminim çünkü birkaç ay önce yaptığımda çalışmıştı.

Bu arada YouTube videolarını stream etmek değil amacım ekranı kabloyla bağlıymış gibi TV'ye aktarmak. YouTube videolarındaki stream butonuna basınca fire TV ya da Roku'daki YouTube uygulamasına bağlanıp içeriği orada oynatabiliyorum ama masaüstünü kablosuz bir ekrana yansıtma özelliğini denediğimde sürekli bağlanamadı hatası alıyorum.

Hem laptopum hem cihazlarım aynı networkte, üzerlerindeki ayarlarda herhangi bir sorun görünmüyor. Nasıl düzeltebilirim bu problemi? Teşekkürler.

HP destek ile iletişime geçtim TV ile ilgili problem olabileceğini söylediler. Pek inandırıcı ve samimi gelmedi tabii.

Firmaların sözde destekleri gerçekten facia. Bir ay önce Xbox controller almıştım kablosuz adaptörü var. Adaptörü bilgisayar görmediği için Microsoft'un Xbox destek bölümüne bağlandım. Destekteki eleman Xbox controllerın bir kablosuz adaptörü olduğundan habersizdi. Bana kaça aldınız orijinal olduğundan emin misiniz falan dedi. Sonra da sorunu çözemedi ve verdiği cevap kullandığınız Windows sürümü orijinal değil dedi :) Aslında şikayet etmem lazımdı ama uğraşmadım. Bu kadar cahillik hiç görmemiştim. Sonuçta kendim araştırıp buldum driverı kurdum şimdi sorunsuz çalışıyor.

Firmaların sözde destekleri gerçekten facia. Bir ay önce Xbox Controller almıştım kablosuz adaptörü var. Adaptörü bilgisayar görmediği için Microsoft'un Xbox destek bölümüne bağlandım. Destekteki eleman Xbox Controllerın bir kablosuz adaptörü olduğundan habersizdi. Bana kaça aldınız orijinal olduğundan emin misiniz falan dedi. Sonra da sorunu çözemedi ve verdiği cevap kullandığınız Windows sürümü orijinal değil dedi :) aslında şikayet etmem lazımdı ama uğraşmadım. Bu kadar cahillik hiç görmemiştim. Sonuçta kendim araştırıp buldum driverı kurdum şimdi sorunsuz çalışıyor.

CS. GO VAC sistemine oyuncu seçer gibi eleman seçiyorlar ve sonuç bu niteliksiz bir çalışma arkadaşı. Dünya çapında çözüme en son kavuşacak olan şey kesinlikle destek ekibidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı