HP Omen 15 laptop LED'ler Çalışmadığı İçin Garantiye Gönderilmeli mi?

Ekrem karaca

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, HP Omen laptopumda LED'lerde problem var, hem "W", "A", "S", "D" bölgesi çalışmıyor, hem de diğer bölgelerde renkler tutmuyor,
Sorularım -
1- HP teknik serviste birçok şikayet okudum, ama ne yazık ki olumlu bir yorum vs bulamadım. LED'ler için servise göndermeye değer mi?

2- HP destek Max. 20 günde servisin yapacağını söylüyor, ancak şikayetlerde 50 günü geçik bekleyen insanların şikayetleri de var. 1 Mart'ta üniversiteler açılıyor. Yurtdışından parça gelecek diye uzun süre bekletilenler olmuş. Bu riske değer mi?

3-HP teknik servisle bir tecrübesi olan varsa aktarabilir mi?

Not: Cihazın 3 ay garantisi kaldı.

1612987814012.png

1612987829156.png

Selamlar, HP Omen laptopumda LED'lerde problem var, hem "W", "a", "s", "D" bölgesi çalışmıyor, hem de diğer bölgelerde renkler tutmuyor,
Sorularım -
1- HP teknik serviste birçok şikayet okudum, ama ne yazık ki olumlu bir yorum vs bulamadım. LED'ler için servise göndermeye değer mi?

2- HP destek Max. 20 günde servisin yapacağını söylüyor, ancak şikayetlerde 50 günü geçik bekleyen insanların şikayetleri de var. 1 Mart'ta üniversiteler açılıyor. Yurtdışından parça gelecek diye uzun süre bekletilenler olmuş. Bu riske değer mi?

3-HP teknik servisle bir tecrübesi olan varsa aktarabilir mi?

Not: Cihazın 3 ay garantisi kaldı.

Eki Görüntüle 874300

Eki Görüntüle 874301

Garantisi bitmeden göndermenizi tavsiye ederim, bakım falan da yaparlar. Ufak tefek sıkıntılar var ise onları da söyleyin. Ben 2 hafta önce gönderdim, fanı sürtüyordu, ekstradan panel ile ilgili sorun sayılacağını bile bilmediğim bir sıkıntımı yazdım ve paneli değiştirmişler. Garanti süresinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tabi bilgisayar ne zaman geri gelecek bilmiyorum ancak önümüzdeki hafta geleceğini düşünüyorum.

Garantisi bitmeden göndermenizi tavsiye ederim, bakım falan da yaparlar. Ufak tefek sıkıntılar var ise onları da söyleyin. Ben 2 hafta önce gönderdim, fanı sürtüyordu, ekstradan panel ile ilgili sorun sayılacağını bile bilmediğim bir sıkıntımı yazdım ve paneli değiştirmişler. Garanti süresinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tabi bilgisayar ne zaman geri gelecek bilmiyorum ancak önümüzdeki hafta geleceğini düşünüyorum.

O kadar kararsızım ki inanamazsınız. Kimisi gönder diyor, kimisi gönderme diyor. İki arada bir derede kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Keşke güven veren bir teknik servis olsalardı.
Bu LED'ler ileride bozulmaya devam eder mi? Bilgisi olan var mı? Bir de HP teknik servise güvenilebilir mi?
(Konuya yeni gelecek olanlar için yazıyorum.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı