bernardosilva Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #1 Kasa güven veriyor mu, kapağı açıp kapatırken menteşeler özellikle?
M masterium Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 221 Çözümler 2 10 Ağustos 2021 #2 Bana güvenli geldi. Kapağı açarken herhangi bir ses almadım ve zorlanma olmadı. Bir MacBook kalitesi beklenmez menteşede belki ama ekranı ve hoparlörü de tatmin etti. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2021
Bana güvenli geldi. Kapağı açarken herhangi bir ses almadım ve zorlanma olmadı. Bir MacBook kalitesi beklenmez menteşede belki ama ekranı ve hoparlörü de tatmin etti.
B Batuhan Büber Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #3 bernardosilva dedi: Menteşeler güven veriyor mu? Kapağı açıp kapatırken özellikle. Genişletmek için tıkla... Bana güven verdi hocam. Ayrıca altını tutmadan sadece kapaktan açılabiliyor Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2021
bernardosilva dedi: Menteşeler güven veriyor mu? Kapağı açıp kapatırken özellikle. Genişletmek için tıkla... Bana güven verdi hocam. Ayrıca altını tutmadan sadece kapaktan açılabiliyor