HP Omen 15 nasıl?

13,5 k 'ya bulur musun bilmem ama Lenovo Legion 5 'in Ryzen 5000 serisi işlemciyle RTX 3060'lı versiyonuna ait bir inceleme gördüm, ekran kartı 65-70 derecede çalışıyor, benim masaüstü ekran kartından daha serin :) Bir bakın derim, kronik sorunu yoksa, Lenovo'yu iyi bilirim ben de bir tane laptobunu kullanmıştım malzeme kalitesi iyi değildi ama çok serin çalışıyordu, sıcak hava üflemesi gereken yerden soğuk hava geliyordu o derece :D
alırken konfigüre edebiliyor muyum bilmiyorum ama en az 32gb ram istiyorum.. Monster biraz beni kendisine çekiyor ama bilemiyorum. Gaming pazarına pek hakim değilim.

Sizi Monster'dan soğutmuş gibi olmayayım da ben bir tane 2017 model Abra A7 V7 2.1 kullandım, güdük bir soğutucu koymuşlar içine, 75W'lık 1050Ti diye sesimiz çıkmadı zaten çok da ısınmıyordu, 75-85 aralığındaydı, 90'a çıktığını bilmem. Neyse muadilleri 3,5 GHz'de çalışırken benimki 2,8 GHz'de çalışıyordu ama sadece oyunlarda, Monster ısınmasın diye böyle bir şey yapmış olabilir ama bu tercihi bana bırakması gerekiyor, BF1'de işlemci %100'e dayanıyordu. Hea bir de Monster alırsanız BIOS güncellemesi yapmak için PC'yi servise göndermeniz gerekiyor, site üzerinden BIOS yayınlamıyor, en son böyleydi durum değişti mi bilmiyorum ama bu durum çok saçma zaten laptoplar pili olan cihazlar BIOS'u standart bir kullanıcının güncellemesinin herhangi bir sakıncası yok, ben ilk defa Monster'da böyle bir şey gördüm.

Sizi Monster'dan soğutmuş gibi olmayayım da ben bir tane 2017 model Abra A7 V7 2.1 kullandım, güdük bir soğutucu koymuşlar içine, 75W'lık 1050Ti diye sesimiz çıkmadı zaten çok da ısınmıyordu, 75-85 aralığındaydı, 90'a çıktığını bilmem. Neyse muadilleri 3,5 GHz'de çalışırken benimki 2,8 GHz'de çalışıyordu ama sadece oyunlarda, Monster ısınmasın diye böyle bir şey yapmış olabilir ama bu tercihi bana bırakması gerekiyor, BF1'de işlemci %100'e dayanıyordu. Hea bir de Monster alırsanız BIOS güncellemesi yapmak için PC'yi servise göndermeniz gerekiyor, site üzerinden BIOS yayınlamıyor, en son böyleydi durum değişti mi bilmiyorum ama bu durum çok saçma zaten laptoplar pili olan cihazlar BIOS'u standart bir kullanıcının güncellemesinin herhangi bir sakıncası yok, ben ilk defa Monster'da böyle bir şey gördüm.
forumların bir çoğunda ışık sızması, ölü piksel, ısınma, klavye soyulması gibi sorunlarla karşılaştıklarını yazmışlar. Teknoloji işinde zar atacağız bakalım. Monster'a karşı şu yüzden ilgim var ram depolama gibi şeyleri direkt sitesinden düzenleyip sipariş edebiliyorum. Şimdi alacağım 16gb ramlı laptopu geri 32ye çıkar yok şöyle yap böyle yap uğraşmak istemiyorum açıkcası. ASUS rog-tuf vs bakıyorum ve ekonominin pekte iyi olmadığı şu zamanda vereceğimiz yüklü parayı gerçekten hak eden bir laptop almak istiyorum.

forumların bir çoğunda ışık sızması, ölü piksel, ısınma, klavye soyulması gibi sorunlarla karşılaştıklarını yazmışlar. Teknoloji işinde zar atacağız bakalım. Monster'a karşı şu yüzden ilgim var ram depolama gibi şeyleri direkt sitesinden düzenleyip sipariş edebiliyorum. Şimdi alacağım 16gb ramlı laptopu geri 32ye çıkar yok şöyle yap böyle yap uğraşmak istemiyorum açıkcası. ASUS rog-tuf vs bakıyorum ve ekonominin pekte iyi olmadığı şu zamanda vereceğimiz yüklü parayı gerçekten hak eden bir laptop almak istiyorum.
Monster F/P bir ürün, ölü piksel ışık sızması,klavye soyulması vs. bu tarz sorunların hiçbirini yaşamadım, kasası bence oldukça kaliteliydi, plastik kısımları adi değildi monitör kapağı da alüminyumdu, sadece 1 kere mosfet arızası verdi servise gönderdim, temizliğini macununu falan da değiştirdiler iyi oldu, 1 hafta içinde ürün elime geçti. Servisi iyi o konuda bir şey diyemem.

kesinlikle.
size şöyle sorayım o zaman 13.5K'ya siz olsaydınız hangi marka ve modelden almayı düşünürdünüz?.
İndirim olsaydı Lenovo derdim ya da Asus ama şu an için indirim yok 13,5K'ya Monster'ın sunduğu özellikleri görünce insanı cezbediyor :)

Tulpar T5 V22.1 15,6" Gaming Laptop 13.499 TL​

Fiyatı özelliğine göre çok iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı