Servisle konuşacaksınız o zaman. Yeni alınmış bir pc için o sıcaklıklar çok fazla. Hatta bu söylediğim işlemci gücü düşürme durumundan da bahsederseniz iyi olur. Belki göndermenize gerek kalmadan bir çözüm bulunur.
Intel ve nVidia ekran kartı olan sistemlerde oyunları nasıl harici ekran kartı ile çalıÅtırabileceÄinizi bu videomuzda gösteriyoruz. nVidia Optimus, b
www.technopat.net
Ara sıra 15 dakikalık molalar vererek, Dizüstü bilgisayarın soğutabilirsin.
Dizüstü bilgisayar olduğundan oyunlar da FPS sabitleyerek, daha geç ısınmasını sağlayabilirsin.
Oyun içi ayarlardan, ekran kartı denetim masasından ya da harici uygulamalar ile sabitleyebilirsin.
Download NVIDIA Inspector 1.9.7.6 The nVIDIA Inspector Tool offers information on tools for GPU and memory clock speed, GPU operating voltage and fan speed increase.
Bazı eski oyunları oynuyorum ve bu oyunlarda VSYNC ayarı mevcut değil. Haliyle FPS 600-700'lere uçuyor ve ekranda yırtılmalar oyunda düzgün çalışmamaya sebep oluyor. Önerebileceğiniz FPS limiter uygulaması var mı? Bu tür uygulamalar sistem için sorun oluşturur mu? Örneğin: MSI Afterburner /...
Download RTSS Rivatuner Statistics Server This is the official homepage for Rivatuner. Initially designed as a small helper application for RivaTuner graphics card utility, RivaTuner Statistics Server became de-facto framerate mon...
Bazı oyunlarda oyunu 30-60-90 FPS vs şeklinde sabitleme seçenekleri oluyor mesala BF1 gibi. Bu tür oyunlarda FPS'i sabitleyerek laptopın fazla ısınmasının önüne geçebiliyorum ama çoğu oyunda bu tür seçenekler olmuyor. V-sync açıyorum ama bu sefer de input lag oluşuyor. Mouse hareketlerinde ve bu...
Laptopun içini açmaya karar verdim bir toz çıktı inanılmazdı temizliğini yapıp kapattım şuan 97yi gören bilgisayar max 70i görüyor harika fark etti daha termal macunu yenilemedim bile
Merhaba, undervolt yapmayı düşündünüz mü? Ben de laptobumu alalı 1 buçuk ay falan oldu işlemci 97 dereceyi buluyordu yük altında, undervolt yaptıktan sonra şuan max 80 85 i görüyorum.