IMissOld Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 RTX 3070 Max Q Ryzen 7 5800H 16 GB RAM. MUX yok. 200W. CS:GO'da 170-250 FPS normal midir? IMissOld dedi: RTX 3070 Max Q Ryzen 7 5800H. 16 GB RAM. MUX yok. 200W. CS:GO'da 170-250 FPS normal midir? Genişletmek için tıkla... Laptop bu arada.
RTX 3070 Max Q Ryzen 7 5800H 16 GB RAM. MUX yok. 200W. CS:GO'da 170-250 FPS normal midir? IMissOld dedi: RTX 3070 Max Q Ryzen 7 5800H. 16 GB RAM. MUX yok. 200W. CS:GO'da 170-250 FPS normal midir? Genişletmek için tıkla... Laptop bu arada.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 17 Aralık 2022 #2 FPS biraz düşük gibi. Grafikleri en yükseğe almayı deneyin. Güç planını da yüksek performans olarak değiştirin.
FPS biraz düşük gibi. Grafikleri en yükseğe almayı deneyin. Güç planını da yüksek performans olarak değiştirin.
IMissOld Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 Grenouille dedi: FPS biraz düşük gibi. Grafikleri en yükseğe almayı deneyin. Güç planını da yüksek performans olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS'i yükseltmek için grafikleri düşürmek gerekmez mi?
Grenouille dedi: FPS biraz düşük gibi. Grafikleri en yükseğe almayı deneyin. Güç planını da yüksek performans olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS'i yükseltmek için grafikleri düşürmek gerekmez mi?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Aralık 2022 #4 Grenouille dedi: FPS biraz düşük gibi. Grafikleri en yükseğe almayı deneyin. Güç planını da yüksek performans olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Tamam, FPS düşük dedin yanlış bilgi verdin, anlarım ama FPS madem düşük neden en yükseğe alsın grafikleri? Grafik ayarlarını SS atar mısınız? Ona göre normal diyelim.
Grenouille dedi: FPS biraz düşük gibi. Grafikleri en yükseğe almayı deneyin. Güç planını da yüksek performans olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Tamam, FPS düşük dedin yanlış bilgi verdin, anlarım ama FPS madem düşük neden en yükseğe alsın grafikleri? Grafik ayarlarını SS atar mısınız? Ona göre normal diyelim.
IMissOld Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #5 Grenouille dedi: FPS biraz düşük gibi. Grafikleri en yükseğe almayı deneyin. Güç planını da yüksek performans olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... O zaten yüksek performans da ama enteresan olan olay PUBG de Ultra da 120 FPS falan alıyordum yani sorun CS de. Linux Kaymak dedi: Tamam, FPS düşük dedin yanlış bilgi verdin, anlarım ama FPS madem düşük neden en yükseğe alsın grafikleri? Grafik ayarlarını SS atıp çeker misiniz? Ona göre normal diyelim. Genişletmek için tıkla... Herşey en yüksekte
Grenouille dedi: FPS biraz düşük gibi. Grafikleri en yükseğe almayı deneyin. Güç planını da yüksek performans olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... O zaten yüksek performans da ama enteresan olan olay PUBG de Ultra da 120 FPS falan alıyordum yani sorun CS de. Linux Kaymak dedi: Tamam, FPS düşük dedin yanlış bilgi verdin, anlarım ama FPS madem düşük neden en yükseğe alsın grafikleri? Grafik ayarlarını SS atıp çeker misiniz? Ona göre normal diyelim. Genişletmek için tıkla... Herşey en yüksekte
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 17 Aralık 2022 #6 IMissOld dedi: Hocam FPS'i yükseltmek için grafikleri düşürmek gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Linux Kaymak dedi: Tamam, FPS düşük dedin yanlış bilgi verdin, anlarım ama FPS madem düşük neden en yükseğe alsın grafikleri? Grafik ayarlarını SS atar mısınız? Ona göre normal diyelim. Genişletmek için tıkla... En düşüğe demek istemiştim kusura bakmayın.
IMissOld dedi: Hocam FPS'i yükseltmek için grafikleri düşürmek gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Linux Kaymak dedi: Tamam, FPS düşük dedin yanlış bilgi verdin, anlarım ama FPS madem düşük neden en yükseğe alsın grafikleri? Grafik ayarlarını SS atar mısınız? Ona göre normal diyelim. Genişletmek için tıkla... En düşüğe demek istemiştim kusura bakmayın.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Aralık 2022 #7 IMissOld dedi: O zaten yüksek performans da ama enteresan olan olay PUBG de Ultra da 120 FPS falan alıyordum yani sorun CS de. Herşey en yüksekte Genişletmek için tıkla... En yüksekte ise normal bir değer 230 FPS civarı.
IMissOld dedi: O zaten yüksek performans da ama enteresan olan olay PUBG de Ultra da 120 FPS falan alıyordum yani sorun CS de. Herşey en yüksekte Genişletmek için tıkla... En yüksekte ise normal bir değer 230 FPS civarı.
IMissOld Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #8 Grenouille dedi: En düşüğe demek istemiştim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... En düşükte de aynı FPS.
Grenouille dedi: En düşüğe demek istemiştim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... En düşükte de aynı FPS.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Aralık 2022 #9 IMissOld dedi: En düşükte de aynı FPS. Genişletmek için tıkla... En düşükte kaç FPS tam bir değer verir misiniz?
IMissOld dedi: En düşükte de aynı FPS. Genişletmek için tıkla... En düşükte kaç FPS tam bir değer verir misiniz?
IMissOld Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #10 Linux Kaymak dedi: En düşükte kaç FPS tam bir değer verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yani en düşük 200-270 en yüksek 170-250 arkadaşlarım bilgisayarın laptop olduğu için normal dediler ama emin olamadım.
Linux Kaymak dedi: En düşükte kaç FPS tam bir değer verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yani en düşük 200-270 en yüksek 170-250 arkadaşlarım bilgisayarın laptop olduğu için normal dediler ama emin olamadım.