HP Omen 15 serviste ekran kartı değiştirilmiş midir?

Sirinbaba33

Decapat
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarın harici ekran kartı çalışmamaya başladı. Servise gönderdim. Servis açıklamasında; "Anakart değiştirildi. Fan ve thermal bakımlar yapıldı." yazıyor. Ekran kartı da değişmiş midir?

Dizüstü bilgisayarın harici ekran kartı çalışmamaya başladı. Servise gönderdim. Servis açıklamasında; "Anakart değiştirildi. Fan ve thermal bakımlar yapıldı." yazıyor. Ekran kartı da değişmiş midir?

Ekran kartı anakarta lehimli. Yani anakart değişince ekran kartı da değişmiş oluyor.

Teşekkür ederim hocam. Windows 10 ve 11 lisanslarım vardı. Anakart değişince lisanslar da gitmiş. Bunun çözümü var mı?
Oem lisanslar anakarta bağlanır ve yeni bir anakarta geçtiğinizde kullanamazsınız. sahip olduğunuz lisanlar oem ise yenilerini edinmeniz gerekli.

Son düzenleme:
oem lisanslar anakarta bağlanır ve yeni bir anakarta geçtiğinizde kullanamazsınız. sahip olduğunuz lisanlar oem ise yenilerini edinmeniz gerekli.
Ayrıca anakart değişikliğinden sonra da temiz kurulum ile Windows 'u tekrar yüklemeyi tavsiye ediyorlar diye biliyorum stabil bir performans için. Ben yeni anakart aldığımda yapmıştım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı