HP Omen 16 2023 Black Screen Flicker

BlueEagle

Megapat
Daha fazla  
Birkaç ay önce aldığım HP Omen 16 W002NT model cihazım dGPU modunda alındığında kilit ekranında şifre girme esnasında klavye ve ekran gidip geliyor Intel ve NVIDIA sürücleri tekrardan silinip temiz kurulum yapıldı BIOS tekrar yüklendi DISM aracı ile onarım yapıldı Update olsun birçok şey yapılı ve kontrol ettim prizde kullanıyorum oyun çok oynadığım için dGPU modunda oynamayı tercih ediyorum ama bu da çok can sıkıcı bazen kendini kaybederek saniye başı gidip geliyor klavyede ışıkları saniyelik titriyor bu arıza chipset anakart arızası mı yoksa yazılımsal bir arızamı yardımcı olursanız sevinirim not olarak şunu da söyleyeyim AIDA ile SSD dahil stres test 10 dk yapıldı hiçbir sıkıntı olmadı UEFI diagnostic bir testi var HP'nin orada temiz çıktı müşteri hizmetleri çektiğim videoyu izledi bana servis kaydı açtı bu eğer yazılımsal bir şey ise çözmek isterim.
Teknik özellikler.
i5 13420H.
8x2 16 GB DDR5 5600MHz.
512 GB SSD.
RTX 4050 120W.
144Hz ekran.
BIOS sürümü F. 12 rev. A
Windows 11 işletim sistemi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu sorunun aynısı.

Arkadaşlar sorunu yaşayan olursa servise kanıtlı video yüklü şekilde teslim ettim yaptıklarımı teker teker yazdım testlerde sorun çıkmadığını dahi anakart arızası olarak sonuç vermişler bu sorunu yaşayan varsa düşünmeden servise versin.

Son düzenleme:
Dostum post silinmiş ama ne yaşadığını anlatır mısın? Şu an ben de bazen oyun oynarken ekran kapanıp açılıyor senin dediğin gibi klavye de aynı ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
sorun bu.

Dostum post silinmiş ama ne yaşadığını anlatır mısın? Şu an ben de bazen oyun oynarken ekran kapanıp açılıyor senin dediğin gibi klavye de aynı ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musun?
sorun bu.

Çok geç gördüm kusuruma bakmayın cihazın bir sensörü yüksek ısıdan dolayı bozuluyor bu kronik bir sorun doa raporu talep ederek iade ettim sıkıldım uğraşmaktan 7 cihazım bu masaüstüne geçiş sağladım.

Çok geç gördüm kusuruma bakmayın cihazın bir sensörü yüksek ısıdan dolayı bozuluyor bu kronik bir sorun doa raporu talep ederek iade ettim sıkıldım uğraşmaktan 7 cihazım bu masaüstüne geçiş sağladım.

Ben cihazı servise yolladım ve bana donanımsal değil de yazılımsal olduğunu söylediler. Formatlayıp, BIOS ve driverlarını kurup, bakımını da yapıp yolladılar ve şu anda bilgisayarım da sorun yok. Ama tam olarak bu sorun oluyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı