HP Omen 16-B0003NT alınır mı?

Bu modelin ekran kartı Max-Q sanırım? Max-Qnun performansı Max-P'den gözle görülür şekilde düşük diye biliyorum.

Monster kontrol merkezinde Dynamic Boost 2.0 aktif mi? Normalde cihaz sıfırlandıysa 115+5W olarak çalışır. Bunu Monster kontrol merkezinden Turbo moda altıktan sonra kendiniz manuel olarak ayarlamanız ve 5W'tan 15W'a çıkarmanız lazım.

Dosya Ekleri

• 20.3d.png
    230 KB · Görüntüleme: 56

Normalde bunu hiç yapmamıştım zaten ve memnundum da performanstan. Şimdi ayarladım bir de böyle deneyeyim teşekkürler.

Normalde bunu hiç yapmamıştım zaten ve memnundum da performanstan. Şimdi ayarladım bir de böyle deneyeyim teşekkürler.

Hocam monster kontrol merkezini kullanmayı birazcık öğrenmeniz gerekiyor. Malesef ofis moduna da alsanız Turbo moda da alsanız kontrol merkezi ayarları "profil1" sekmesi yüzünden tam performansını vermiyor. Normalde her mod için bir profil ayarlamanız lazım. Örneğin ofis modunda "profil1" sabit kalsın. Oyun modunda "profil2" sabit kalsın ve watt değerini 10W yapın. "profil3" de Turbo modunda 15W yapın. Her profilde fan ayarından tutun da oc ayarlarına kadar özelleştirme yapabilirsiniz. Eğer performans yeterli gelmiyorsa "profil3" de Turbo modunda akıllı güç merkezinden şu ayarları yapın. (resim aşağıda)
Ne tür oyunlar oynadığınızı bilmiyorum ancak grafik ağırlıklı AAA oyunlarsa dilerseniz Dynamic boost 2.0'ı kapatıp "Yapılandırılabilir Ekran kartı Güç ayarlarını" etkinleştirin ve 115W olan yeri 130W yapın. Böylece tüm gücü ekran kartına vermiş olursunuz.
Kontrol merkezi bu konuda çok özgür bırakıyor insanı ama kullanımı konusunda bir rehber yok gibi. Birazcık kurcalamanız gerekiyor. Ayrıca rica ederim.

Dosya Ekleri

• sdsh.png
    178,9 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…