HP Omen 16-b1006nt RTX 3060'ın TDP değeri nedir?

Hocam AMD aldığında TB4 gidiyor ve oyun performansı Intel'e göre zayıf. Özellikle Valorant'ta izlediğim tüm testlerde Intel çok daha iyi. Ama Asus'un bu kasası iki modeli de tokatlar. Laptopta intel almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Omen bence 115w'ı aşabiliyordur hocam. Bunun hakkında emin misiniz? Omen modeli de 130w'a kadar çıkabiliyorsa iadem gerçekleşir gerçekleşmez Omen alırım. Parayı saklayıp gelebilecek yeni modelleri veya kampanyaları beklemek sizce mantıklı mı?

Intel'in önceliği farklı AMD'nin önceliği farklı, mesela AMD pil ömrü ve IGPU'da fark atıyor. O yüzden direkt Intel mantıklı değil bana kalirsa ki oyun performansında dediğim gibi büyük fark olmaz. Omen'in şöyle bir incelemesini birakayim orada da 115W deniyor, anca OC yapmaniz lazim daha fazla performans istiyorsaniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3070 modelinin incelemesini yapmıştı forumda biri onda da göremedim, dediğiniz gibi bize farklı versiyonları vs gelmiş olabilir yapı anlamında.
Sizce önümüzdeki aylarda 12700h 3060 ddr5 konfigürasyonlu cihazlarda çeşitlenme olur mu? Dell modeli alırken aceleci davrandım. İyi ki de iade etmişim diyorum çünkü 120hz wva panel bir ekran vardı. 35ms gecikme değeri vardı ve renk değerleri de çok zayıftı ama İncehesaptaki modelin ekranı 165 hz wva 13ms %100 sRGB bir ekranı var. Bu yüzden tekrardan Dell alabilirim veya Omen'a kayabilirim. Bir de Dell cihazda sadece bir tane gen4 2280 ve 2TB destekli m2 yuvası var, başka da depolama yuvası yok. Bu da bir eksi ama çok hayati değil. Dediğim gibi Omen cihazın TDP'si 115w ile limitli değilse Omen alacağım gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı