Merhaba,
HP Omen 16 laptop aldım. Laptop daha elime ulaşmadı. Bu modelin 16 GB RAM'i var. Elime ulaşınca 32'ye (16x2) yükseltmek istiyorum. Uygun RAM'i nasıl bulabilirim? Uyumluluk sitelerine laptopun modelini yazınca çıkmıyor. Uygun 32 GB(16x2) RAM önerebilir misiniz? Laptopun modeli şu:
Çok teşekkür ederim hocam. Ram'in uyumluluğunu nasıl anladınız? Birde bigisayarda halihazırda takılı 8x8 toplam 16 GB ram var ikisini söküp 16x16 Ram takıcam. Bu gönderdiğiniz tekli sanırım. Kingston gibi markalarda var mıdır uyumlu acaba
Çok teşekkür ederim hocam. Ram'in uyumluluğunu nasıl anladınız? Birde bigisayarda halihazırda takılı 8x8 toplam 16 GB ram var ikisini söküp 16x16 Ram takıcam. Bu gönderdiğiniz tekli sanırım. Kingston gibi markalarda var mıdır uyumlu acaba
Attığınız linkte teknik özelliklere gelince "16 GB DDR5 5600 MHz" olduğu belirtilmiş, bende ondan yola çıkarak önerdim hocam. Attığım RAM'den 2 tane alabilirsiniz, gayet kaliteli ve sağlam modeldir.
Attığınız linkte teknik özelliklere gelince "16 GB DDR5 5600 MHz" olduğu belirtilmiş, bende ondan yola çıkarak önerdim hocam. Attığım RAM'den 2 tane alabilirsiniz, gayet kaliteli ve sağlam modeldir.
Hocam büyük ihtimalle bu attığınız Ram'i alacağım fakat aklıma takılan bi konu var. Tekli 16 GB'in fiyatı Hepsiburada'da 1.709 TL. 32 GB (16x2) ikili kit halinde satılan ise 4.256 TL. Aradaki bu fiyat farklı neyden kaynaklanıyor? Tekliden iki tane alsam 3.418 TL oluyo her türlü daha ucuz. Bu iki ürün arasında bir fark var mı? Tekliden 2 tane almakla çiftli satılan ürün aynı şeye denk geliyor mu?