Nixist Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 706 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #21 seloo33 dedi: Hocam benim şuana kadar bilgisayarım olmadı ve ben baya ileriye dönük alıyorun yazılımda bana para kazandırması için alıyorum Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ya bilmiyorum, her sene yeni nesil işlemciler ekran kartları çıktığı için ne kadar para versem de bir kaç sene sonra eskiyecekmiş gibi geliyor xD.
seloo33 dedi: Hocam benim şuana kadar bilgisayarım olmadı ve ben baya ileriye dönük alıyorun yazılımda bana para kazandırması için alıyorum Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ya bilmiyorum, her sene yeni nesil işlemciler ekran kartları çıktığı için ne kadar para versem de bir kaç sene sonra eskiyecekmiş gibi geliyor xD.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 10 Ağustos 2023 #22 seloo33 dedi: Hocam benim şu ana kadar bilgisayarım olmadı ve ben bayağı ileriye dönük alıyorun yazılımda bana para kazandırması için alıyorum Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun öncelikle. Evet bahsettiğim laptop bu. Nixist dedi: Daha iyi sistemler bulabileceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Daha iyisi bu fiyatta yok maalesef.
seloo33 dedi: Hocam benim şu ana kadar bilgisayarım olmadı ve ben bayağı ileriye dönük alıyorun yazılımda bana para kazandırması için alıyorum Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun öncelikle. Evet bahsettiğim laptop bu. Nixist dedi: Daha iyi sistemler bulabileceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Daha iyisi bu fiyatta yok maalesef.
Nixist Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 706 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #23 Xevanior dedi: Hayırlı olsun öncelikle. Evet bahsettiğim laptop bu. Daha iyisi bu fiyatta yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar o kadar hareketli ki, dün baktığım sistemi bugün bulamıyorum kanka.Her şey birbirine girdi.Beklesek düşecek mi artacak mı belli de değil...
Xevanior dedi: Hayırlı olsun öncelikle. Evet bahsettiğim laptop bu. Daha iyisi bu fiyatta yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar o kadar hareketli ki, dün baktığım sistemi bugün bulamıyorum kanka.Her şey birbirine girdi.Beklesek düşecek mi artacak mı belli de değil...
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 10 Ağustos 2023 #24 Nixist dedi: Fiyatlar o kadar hareketli ki, dün baktığım sistemi bugün bulamıyorum kanka. Her şey birbirine girdi. Beklesek düşecek mi artacak mı belli de değil... Genişletmek için tıkla... Türkiye'de çıkan hiçbir şey düşmez. Bir şey almak istiyorsanız kesinlikle beklemeyin.
Nixist dedi: Fiyatlar o kadar hareketli ki, dün baktığım sistemi bugün bulamıyorum kanka. Her şey birbirine girdi. Beklesek düşecek mi artacak mı belli de değil... Genişletmek için tıkla... Türkiye'de çıkan hiçbir şey düşmez. Bir şey almak istiyorsanız kesinlikle beklemeyin.
seloo33 Femtopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 38 10 Ağustos 2023 #25 Xevanior dedi: Türkiye'de çıkan hiçbir şey düşmez. Bir şey almak istiyorsanız kesinlikle beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Çok doğru diyorsun abim ben 3 ay önce almaya karar verdim ozamanki fiyatlarla en az 20 vardır diye düşünüyorum
Xevanior dedi: Türkiye'de çıkan hiçbir şey düşmez. Bir şey almak istiyorsanız kesinlikle beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Çok doğru diyorsun abim ben 3 ay önce almaya karar verdim ozamanki fiyatlarla en az 20 vardır diye düşünüyorum
Nixist Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 706 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #26 seloo33 dedi: Çok doğru diyorsun abim ben 3 ay önce almaya karar verdim ozamanki fiyatlarla en az 20 vardır diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Kankam çok iyi hatırlıyorum seçimden önce 12. Nesil i7 + 4050 6gb lik sistem 24k ydı
seloo33 dedi: Çok doğru diyorsun abim ben 3 ay önce almaya karar verdim ozamanki fiyatlarla en az 20 vardır diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Kankam çok iyi hatırlıyorum seçimden önce 12. Nesil i7 + 4050 6gb lik sistem 24k ydı
Muammer Bey Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 278 2 Eylül 2023 #27 Rog G16 serisinde yabancı forumlarda çok fazla ısı borusu olması sebebiyle klavyede içe çökmeler, ölü pixel gibi olaylara rastladım var mı bilgisi olan?
Rog G16 serisinde yabancı forumlarda çok fazla ısı borusu olması sebebiyle klavyede içe çökmeler, ölü pixel gibi olaylara rastladım var mı bilgisi olan?