HP Omen 16 laptopta 54 bin TL değer mi?

Hocam benim şuana kadar bilgisayarım olmadı ve ben baya ileriye dönük alıyorun yazılımda bana para kazandırması için alıyorum

Teşekkür ederim
Ya bilmiyorum, her sene yeni nesil işlemciler ekran kartları çıktığı için ne kadar para versem de bir kaç sene sonra eskiyecekmiş gibi geliyor xD.

Hayırlı olsun öncelikle. Evet bahsettiğim laptop bu.

Daha iyisi bu fiyatta yok maalesef.
Fiyatlar o kadar hareketli ki, dün baktığım sistemi bugün bulamıyorum kanka.Her şey birbirine girdi.Beklesek düşecek mi artacak mı belli de değil...

Fiyatlar o kadar hareketli ki, dün baktığım sistemi bugün bulamıyorum kanka. Her şey birbirine girdi. Beklesek düşecek mi artacak mı belli de değil...

Türkiye'de çıkan hiçbir şey düşmez. Bir şey almak istiyorsanız kesinlikle beklemeyin.

Çok doğru diyorsun abim ben 3 ay önce almaya karar verdim ozamanki fiyatlarla en az 20 vardır diye düşünüyorum
Kankam çok iyi hatırlıyorum seçimden önce 12. Nesil i7 + 4050 6gb lik sistem 24k ydı

Rog G16 serisinde yabancı forumlarda çok fazla ısı borusu olması sebebiyle klavyede içe çökmeler, ölü pixel gibi olaylara rastladım var mı bilgisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…