HP Omen 16 XD0000NT Ryzen7 7840HS 16GB Ram 512GB SSD 8GB RTX4060 16.1 FHD W11 Gaming Notebook 8X168EA özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Asus kullanan arkadaslarim var. Isinma tabiki olucak, bu normaldir. Ama isinin bilgisayari kapiticak olmasi normal degildir. hpde hep boyle durumlar sık oluyor. Eskiden hp kullanan birisi olarak biliyorum. Yinede sizin tercihiniz.
Asus kullanan arkadaslarim var. Isinma tabiki olucak, bu normaldir. Ama isinin bilgisayari kapiticak olmasi normal degildir. hpde hep boyle durumlar sık oluyor. Eskiden hp kullanan birisi olarak biliyorum. Yinede sizin tercihiniz.
Al geç. Omen victustan daha üst seviye bir marka konumlandırmasına sahip.
amd işlemcili omen 15 5700H kullandım. Sorsan içindeki intel miydi amd mi hiçbir fark yoktu.
artık intel amd farkı diye bir sorun yok. Hangisi ucuzsa hangisi performanslıysa onu al.
Bu arada 2. HP omen bilgisayarım. Beğenmesem 2.yi almazdım.
Ayni bilgisayari daha yeni almis biri olarak ilk deneyimlerimi soylemem gerekirse sahane bir bilgisayar Rainbow Six tarzi FPS oyunlarinda hiç drop yemedim 165 FPS sabit oynadim ayni sekilde Resident Evil icinde geçerli Valorant'ta 250-300FPS'i görmüştüm LoL icinde 144e sabitledim LoL'de ara sira düşüo anlamadim onu bende.