HP Omen 16-WF1017NT ısınması normal mi?

eclipsis

Centipat
Daha fazla  
Ürünü yeni aldım, sinirden gözüm kararıyor şu an. Tüm driverları sitesinden kurdum, Windows Update'leri yaptım, Omen hub kurdum. Ekstra NVIDIA driver güncellemelerini yaptım.

Boşta fanları fullersem 60 derece, fullemezsem 70 derecede geziyor.

Valorant'ta 75-90 derece (ortalama 80)

Dota 2'de 75-90 derece (ortalama 80)

Bu normal mi? İade edilmeli mi? Yardım edin delireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hp omen 15 vardı boşta şarjsız 35 sarj da boşta 45 derece civariydi laptop altı düz zemin mi ? Hava alamıyor gibi

100e kadar yolu var.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Boşta 65-70 olması anormal değil mi?

Boştayken neden sürekli CPU Speed diken şeklinde çıkıp düşüyor?

@Artoria Pendragon

Throttlestop uygulamasından turbo boost seçeneğini kapattığımda ise bu dikenler tamamen sakinleşip tabiri caizse adam oluyorlar. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Anlik peek attığı icin sicaklik da artiyor, bosta kullanirken Turbo kapali kullanabilirsiniz.

Anlik peek attığı icin sicaklik da artiyor, bosta kullanirken Turbo kapali kullanabilirsiniz.
Bu normal bir durum mu? Arkadaşımın HP Victus modeli hiç böyle ısınmıyor boşta. Gerçi onunki AMD işlemciye sahip. Turbo açmanın faydası nedir?

@Artoria Pendragon Tekrar etiketleyeceğim özür dilerim, konu benim için önemli. Daha fazla bilgi edindim ve detay vermeye çalışacağım.

HP Omen uygulamasından performans moduna alınca yaklaşık 80w civarında çalışıyor işlemci. Valorant'ta performans modundayken 90-97 derece arası çalışıyor.

Dengeli moddayken 75-85 derece arası oluyor, genelde ise 80-82de dolanıyor.

Idle halde iken, her şey kapalıyken ise turbo boost kapalı halde sabit 60 derece, açık halde ise 65-70 arası.

Bu değerler gerçekten normal mi? Son kez soruyorum hocam, çok kez tekrar ettirtti isem affedin. Oldukça gerdi bu durum beni ve ev halkını, gündem bu şu an. Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Açıkçası Valorant için yüksek bir değer denilebilir, modeli iade etme hakkınız duruyorsa ben iade etmenizi öneririm çünkü farklı sorunları da olan bir cihaz.

Açıkçası Valorant için yüksek bir değer denilebilir, modeli iade etme hakkınız duruyorsa ben iade etmenizi öneririm çünkü farklı sorunları da olan bir cihaz.
Performans modunda 80-90w değerine kadar çıkarıyor Omen Hub hocam, bu da aşırı ısındırıyor 97 derecelere kadar. Balanced modda ise 80 derecede seyrediyor. Bu yorumu performans mod için mi, balanced için mi yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…