HP Omen 17-AN106NT vs Monster Tulpar T7 V19.3.1

asimkaymak

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok kafam karıştı sizce hangisini almalıyım ya da bunları alma şunu al dediğiniz laptop var mı? Monster 144 Hz, HP 120 HZ buradaki bilgilere ek olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
pc güzel evet ama 15.6 olmasını istemiyorum 17.3 inç olsa çok daha güzel olur

1.5 inch fark için performanstan vazgeçmeye gerek yok.
1.5 inç gayet fark eder. Açıkcası bi laptop'a 10.000 ödeyeceksem 17.3 inç olması şart. Hiç olmazsa benim için ve sanırım konu sahibi için de bu geçerli

1.5 inç gayet fark eder. Açıkcası bi laptop'a 10.000 ödeyeceksem 17.3 inç olması şart. Hiç olmazsa benim için ve sanırım konu sahibi için de bu geçerli
Aynen ekranının büyük olmasını istiyorum performans kaybı illa olur evet ama çok oyun bağımlısı da değilim oyunlarımın çoğu belli zaten. ikisi arasında karar bir türlü veremedim

Mühendislik öğrencisiyim haliyle sürekli projeler için dersler için götürmem gerekiyor. o yüzden laptop almak istiyorum

Ben diyeceğimi dedim karar sizin MSI daha hafif ve daha taşınabilir yeniden söylüyeyim.
Monster ile aralarında 0.2 kg fark var sadec. teknik servis kolaylığı açısından monster alıcam sanırım. teşekkürler yorumların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…