M MehX Attopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #1 Ürün gözüme güzel gözüktü, fakat kullananların veya bilgi sahibi olanların tecrübesinden yararlanmak istedim.
Ürün gözüme güzel gözüktü, fakat kullananların veya bilgi sahibi olanların tecrübesinden yararlanmak istedim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 27 Haziran 2022 #2 MehX dedi: Ürün gözüme güzel gözüktü, fakat kullananların veya bilgi sahibi olanların tecrübesinden yararlanmak istedim. Genişletmek için tıkla... Alinir, ama pump out sorunu olabiliyormuş o yüzden yanina kaliteli macunda almayi unutmayin.
MehX dedi: Ürün gözüme güzel gözüktü, fakat kullananların veya bilgi sahibi olanların tecrübesinden yararlanmak istedim. Genişletmek için tıkla... Alinir, ama pump out sorunu olabiliyormuş o yüzden yanina kaliteli macunda almayi unutmayin.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #3 Ege Hanedar dedi: Alinir, ama pump out sorunu olabiliyormuş o yüzden yanina kaliteli macunda almayi unutmayin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kadar para verip 12. nesil ve DDR5 bir şey alması daha mantıklı gibi.
Ege Hanedar dedi: Alinir, ama pump out sorunu olabiliyormuş o yüzden yanina kaliteli macunda almayi unutmayin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kadar para verip 12. nesil ve DDR5 bir şey alması daha mantıklı gibi.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 27 Haziran 2022 #4 ambushermayki dedi: Hocam bu kadar para verip 12. nesil ve DDR5 bir şey alması daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Evet ama 12.nesil ve DDR5 ozellikliler Max-P 3060 oluyor Omen Max-P 3070. ama bütçe arttirisa bu cihaz güzel olur https://www.epey.com/laptop/game-garaj-slayer2-10xl-3070ti-c1.html
ambushermayki dedi: Hocam bu kadar para verip 12. nesil ve DDR5 bir şey alması daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Evet ama 12.nesil ve DDR5 ozellikliler Max-P 3060 oluyor Omen Max-P 3070. ama bütçe arttirisa bu cihaz güzel olur https://www.epey.com/laptop/game-garaj-slayer2-10xl-3070ti-c1.html
M MehX Attopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #5 ambushermayki dedi: Hocam bu kadar para verip 12. nesil ve DDR5 bir şey alması daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... 28K ya aldım. İndirim vardı izmir mediamarktta. Ege Hanedar dedi: Alinir, ama pump out sorunu olabiliyormuş o yüzden yanina kaliteli macunda almayi unutmayin. Genişletmek için tıkla... Macun değişimi pump out sorununu çözüyor mu ?
ambushermayki dedi: Hocam bu kadar para verip 12. nesil ve DDR5 bir şey alması daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... 28K ya aldım. İndirim vardı izmir mediamarktta. Ege Hanedar dedi: Alinir, ama pump out sorunu olabiliyormuş o yüzden yanina kaliteli macunda almayi unutmayin. Genişletmek için tıkla... Macun değişimi pump out sorununu çözüyor mu ?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 27 Haziran 2022 #6 MehX dedi: 28K ya aldım. İndirim vardı İzmir MediaMarkt'ta. Macun değişimi pump out sorununu çözüyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam pump out macunun taşması zaten.
MehX dedi: 28K ya aldım. İndirim vardı İzmir MediaMarkt'ta. Macun değişimi pump out sorununu çözüyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam pump out macunun taşması zaten.
M MehX Attopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #7 Ege Hanedar dedi: Evet hocam pump out macunun taşması zaten. Genişletmek için tıkla... Farklı macun kullanınca bu sorun olmayacak mı yine ? Ona göre carbonaut alırım.
Ege Hanedar dedi: Evet hocam pump out macunun taşması zaten. Genişletmek için tıkla... Farklı macun kullanınca bu sorun olmayacak mı yine ? Ona göre carbonaut alırım.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 27 Haziran 2022 #8 MehX dedi: Farklı macun kullanınca bu sorun olmayacak mı yine? Ona göre carbonaut alırım. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz macun kullandığı için pump out oluyordu yanilmiyorsam.
MehX dedi: Farklı macun kullanınca bu sorun olmayacak mı yine? Ona göre carbonaut alırım. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz macun kullandığı için pump out oluyordu yanilmiyorsam.
M MehX Attopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #9 Ege Hanedar dedi: Kalitesiz macun kullandığı için pump out oluyordu yanilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Ege Hanedar dedi: Kalitesiz macun kullandığı için pump out oluyordu yanilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.