Str0xy Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 762 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #201 kenkaneki1 dedi: vallahi anlayamadım bu pcyi. yarın macun gelsin bi bakalım neler olcak, macunu sürebilecek miyim Genişletmek için tıkla... Çok zor bir işlem değil sürmek. Sadece macunu ısıttıktan sonra hızlı olmaya çalışın havada kurumasın.
kenkaneki1 dedi: vallahi anlayamadım bu pcyi. yarın macun gelsin bi bakalım neler olcak, macunu sürebilecek miyim Genişletmek için tıkla... Çok zor bir işlem değil sürmek. Sadece macunu ısıttıktan sonra hızlı olmaya çalışın havada kurumasın.
kenkaneki1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #202 Str0xy dedi: Çok zor bir işlem değil sürmek. Sadece macunu ısıttıktan sonra hızlı olmaya çalışın havada kurumasın. Genişletmek için tıkla... almış olduğum macun epey yoğunmuş sanırım. sürmeden önce ısıtmam gerekiyor galiba. bakalım...
Str0xy dedi: Çok zor bir işlem değil sürmek. Sadece macunu ısıttıktan sonra hızlı olmaya çalışın havada kurumasın. Genişletmek için tıkla... almış olduğum macun epey yoğunmuş sanırım. sürmeden önce ısıtmam gerekiyor galiba. bakalım...
A AyKsOguzhan Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 645 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #203 kenkaneki1 dedi: Vallahi anlayamadım bu PC'yi. Yarın macun gelsin bir bakalım neler olacak, macunu sürebilecek miyim Genişletmek için tıkla... Vallahi kaç kişi merakla bekliyoruz seni
kenkaneki1 dedi: Vallahi anlayamadım bu PC'yi. Yarın macun gelsin bir bakalım neler olacak, macunu sürebilecek miyim Genişletmek için tıkla... Vallahi kaç kişi merakla bekliyoruz seni
kenkaneki1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #204 AyKsOguzhan dedi: Vallahi kaç kişi merakla bekliyoruz seni Genişletmek için tıkla... ben de korkuyla bekliyorum...
AyKsOguzhan dedi: Vallahi kaç kişi merakla bekliyoruz seni Genişletmek için tıkla... ben de korkuyla bekliyorum...
Carlaone Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 462 Yer balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #205 AyKsOguzhan dedi: Vallahi kaç kişi merakla bekliyoruz seni Genişletmek için tıkla... Doğum kapısında çocuk bekler gibi bekliyoruz @kenkaneki1 inşallah video ve resimleri unutmaz sürmeden önce ve sürerken falan!!
AyKsOguzhan dedi: Vallahi kaç kişi merakla bekliyoruz seni Genişletmek için tıkla... Doğum kapısında çocuk bekler gibi bekliyoruz @kenkaneki1 inşallah video ve resimleri unutmaz sürmeden önce ve sürerken falan!!
kenkaneki1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #206 Carlaone dedi: Doğum kapısında çocuk bekler gibi bekliyoruz @kenkaneki1 inşallah video ve resimleri unutmaz sürmeden önce ve sürerken falan!! Genişletmek için tıkla... kankam inş temennim sorunu çözmek gerçekten. iyi paralar eden bir cihaz ve böyle bir sorun çok kafa bulanıklığı yaşatıyor.
Carlaone dedi: Doğum kapısında çocuk bekler gibi bekliyoruz @kenkaneki1 inşallah video ve resimleri unutmaz sürmeden önce ve sürerken falan!! Genişletmek için tıkla... kankam inş temennim sorunu çözmek gerçekten. iyi paralar eden bir cihaz ve böyle bir sorun çok kafa bulanıklığı yaşatıyor.
Str0xy Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 762 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #207 Eğer sıcaklığı çözerseniz süper cihaz. Performans'ı falan muazzam.
4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 8 Haziran 2022 #208 HP firması çok sadık bir firmadır. Laptopları soba gibidir. Bu sayede kışın doğalgaz faturalarından %30 tasarruf ederiz.(!) Şaka bir yana yaz ayında gayet normal hocam.
HP firması çok sadık bir firmadır. Laptopları soba gibidir. Bu sayede kışın doğalgaz faturalarından %30 tasarruf ederiz.(!) Şaka bir yana yaz ayında gayet normal hocam.
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.289 Çözümler 6 8 Haziran 2022 #209 Str0xy dedi: Çok zor bir işlem değil sürmek. Sadece macunu ısıttıktan sonra hızlı olmaya çalışın havada kurumasın. Genişletmek için tıkla... Macun 3 gün kurumaz sonrasında katılaşmaya başlar.
Str0xy dedi: Çok zor bir işlem değil sürmek. Sadece macunu ısıttıktan sonra hızlı olmaya çalışın havada kurumasın. Genişletmek için tıkla... Macun 3 gün kurumaz sonrasında katılaşmaya başlar.
Str0xy Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 762 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #210 B773 dedi: Macun 3 gün kurumaz sonrasında katılaşmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim farklı. Arkadaşın aldığı macun çok katı olduğu için önce ısıtılıyor ve kıvama getiriliyor.
B773 dedi: Macun 3 gün kurumaz sonrasında katılaşmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim farklı. Arkadaşın aldığı macun çok katı olduğu için önce ısıtılıyor ve kıvama getiriliyor.