HP Omen 17 CK0007NT alınır mı?

Yorumlarda yapamayıp iade edenler görmüştüm bu yüzden almaktan vazgeçmiştim çok teşekkür ederim. Ürün elinize geçtiyse memnun musunuz?

Evet üç gündür kullanıyorum. GPU 130W, SSD Samsung'un değerleri de gayet iyi, RAM'ler 3200MHz çift kanal. FurMark ve UserBenchmark testlerinde de aldığı puan çoğu muadillerinden iyi seviyede. MUX Switch destekliyor, undervolting özelliğinede kendi yazılımında yer vermiş ki bu çok iyi bir şey (işlemci performans kaybı yaşamadan daha az güç harcıyor ve ısınıyor.) Balanced modda kullanıyorum 4-5 saat kadar tavsiye edilen Ultra yakını ayarlarda RDR2 oynadım 70-80 derece sabit 2800RPM falan gördü yani fanlar %50 kadar bile çalışmadı sessizdi. FPS'imde ortalama 90 civarıydı. Başta tek rahatsız eden şey batarya bloğunun büyüklüğü ve klavyenin yerleşimiydi fakat çok taşımadığım için batarya bloğu bir problem yaratmadı klavyeye de alışmak gerekiyor harici klavye kullandığım için onda da pek bir sorun yaşamadım. Ekranı Low Blue Light bir tonda o yüzden renk tonları daha sıcak gözüküyor. İkinci bir ekran kullandığım içinilk başta her şey gözüme daha yeşil-kırmızı geldi. Display calibrationdan kırmızı ve yeşili biraz azaltarak ayarladım, gözümde biraz daha alıştı. Bunları saymazsak kalan her şeyinden memnunum. Alırsanız mutlaka HP'nin sitesinden asistan programını ve Omen Gaming Hub'ı indirin.

Hocam şarj süresi olarak oyunlarda veya ağır işlerde min 3 saat götürüyor mu?

Hocam bir de ekran tepki süresini 7ms gösteriyor çok fazla değil mi rekabetçi oyunlarda nasıl bir deneyim elde ettiniz acaba düşüncelerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
konuyu hortlatacağım ancak -CK0007NT modelini thunderbolt type c ile şarj edebilir miyiz? malum adaptörü bir tuğla büyüklüğünde , 100 wattlık type c bir adaptör alsam şarj edebilir miyim ?

konuyu hortlatacağım ancak -CK0007NT modelini thunderbolt type c ile şarj edebilir miyiz? malum adaptörü bir tuğla büyüklüğünde , 100 wattlık type c bir adaptör alsam şarj edebilir miyim ?
Sanmıyorum o özelliği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…