Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim. Gaming laptop ararken, tam Monster Tulpar T7 v25.1.2 alacakken HP Omen 17 konularına denk geldim ve birden HP Omen 17'ye kaydım ama maalesef çok güzel bir indirimi kaçırmışım ancak benim merak ettiğim ve hiçbir yerde bulamadığım bir konu var.
Bu HP Omen CK0007NT modeli 1TB SSD'ye sahip olmasına rağmen.
HP Omen 17-ck0008nt 4g8u7ea I7-11800h 16gb Ram 512gb Ssd 6gb Rtx3060 17.3 Inç Fhd 144hz Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Aradaki fiyat farkını ne oluşturuyor? Hangisini almam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim. Veya 20, en fazla 22 bin bütçe ile i7-1800H işlemcili minimum 16 GB RAM'li ve RTX 3060'lı başka tavsiyeniz var ise dinlerim.
Benim anlamadığım depolama alanı daha az olan daha ucuz olması gerekmiyor mu çok tuhaf geldi ya ucuz olanın depolama alanı daha fazla tuhaf bir şekilde.
Benim anlamadığım depolama alanı daha az olan daha ucuz olması gerekmiyor mu çok tuhaf geldi ya ucuz olanın depolama alanı daha fazla tuhaf bir şekilde.
Her yerde böyle ama Teknosa'dan kontrol ettim az önce orada da 512 GB'lık model 300TL daha pahalı mesela bu ekran kartındaki watt değerlerimi farklı acaba diye düşündüm direk.
Her yerde böyle ama Teknosa'dan kontrol ettim az önce orada da 512 GB'lık model 300TL daha pahalı mesela bu ekran kartındaki watt değerlerimi farklı acaba diye düşündüm direk.
Canavar gibi bilgisayar.. 330W adaptörü var. 2K versiyonu olsa süper olur ama ithalatçılar getirmiyorlar 1080p üstünü pahalı olur satılmaz diye, herkes ekran kartına bakıp en ucuzunu alıyor.
Canavar gibi bilgisayar. 330W adaptörü var. 2K versiyonu olsa süper olur ama ithalatçılar getirmiyorlar 1080p üstünü pahalı olur satılmaz diye, herkes ekran kartına bakıp en ucuzunu alıyor.
Bende bayağı beğendim yorumları da okudum geneli güzel yorumlar vallahi Monster'dan döndüm tam alacakken kafamı karıştıran farklı model kodlarında SSD'si düşük olanın daha pahalı olmasıydı fark mı var acaba diye düşündüm ama bir farkta yokmuş açıkçası indirim beklesem gelir mi acaba diye düşünüyorum.
Bende bayağı beğendim yorumları da okudum geneli güzel yorumlar vallahi Monster'dan döndüm tam alacakken kafamı karıştıran farklı model kodlarında SSD'si düşük olanın daha pahalı olmasıydı fark mı var acaba diye düşündüm ama bir farkta yokmuş açıkçası indirim beklesem gelir mi acaba diye düşünüyorum.
Satıcı hemen satılsın para gelsin diye ona göre belirleyebilir fiyatı sonuçta az ya da çok kar etmesi önemli. Satıcılar kendilerine göre belirliyorlar fiyatları.
330W soğutucusuz ve kompakt güç kaynağı üretimi çok maliyetli bişi millet 200W bile yapmıyor. 330W sağlayabilen bir adaptör normal kullanımda ısınmaz bile.