HP Omen 17 CK0007NT vs. CK0008NT

Köyde olduğum için şu anda bilgisayar yanımda değil. Bilgisayar elime geçtiğinde size döneceğim. Teşekkürler.

şerit derken fotoğraf atabilir misiniz örnek nasıl şeritler
Sayılar sürekli değişirken bir bozulma olmasi lazım ekranda yatay dümdüz bir sekilde. Fotoğraf çekemem çünkü o sorunu yaşamıyorum artık.

Ekranda en ufak bir semptom yok. Şu anda Kapkara ekran. Düzelince bir sıkıntı görmüyorum.
Yanlışlık var. Kapkara ekran olmaması gerek. Sayıların hızlıca yer değiştirmesi lazım.

Yanlışlık var. Kapkara ekran olmaması gerek. Sayıların hızlıca yer değiştirmesi lazım.
Hocam sıkıntı şu, benim ekranım zaten direkt yok. Ekran açılmıyor yani. Ekranda ışık var ancak herhangi bir display yani görüntü mevcut değil. Arada ekran kendine geliyor (ekrandaki şeyi gösteriyor) ancak sonrasında bütün ekran o şerit durumuna geçiyor. O şerit durumu dediğim şekile geçtiğinde ekranda hiçbir şey göstermiyor. Sadece kırmızı bir renk, üstüne 4 tane beyaz şerit gözüküyor.

Sizinki baya sıkıntı hocam. Yazılımsal değildir direkt ekran açılmıyorsa. En iyisi servisine götürmeniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…