HP OMEN 17-CM2002NT alınır mı ?

Forumda yazdıklarınızdan laptoptan anlıyor gibisiniz.

HP Omen 17-CM2002NT alınır mı? Oyun için?

Gerekirse monitör bağlarım. Masaüstüne yaklaşır mı performansı?

Teşekkür ederim.

Monitör bağlamana bile gerek olmaz, MUX ayarı var zaten. Model güzel BIOS ayarlarda açık ama maalesef işlemci gene throttle olacak.

Monitör bağlamana bile gerek olmaz, MUX ayarı var zaten. Model güzel BIOS ayarlarda açık ama maalesef işlemci gene throttle olacak.
Bu throttle nedir? Ben de aynı modele bakıyorum bir kaç kişi daha yazmış. 4070 olan laptopların en f/p si bu duruyordu.

Bu throttle nedir? Ben de aynı modele bakıyorum birkaç kişi daha yazmış. 4070 olan laptopların en F/P'si bu duruyordu.

Bir sebepten dolayı işlemcinin limitlenmesi, HP sistemlerde bu limit kaldırılamıyor.

Bir sebepten dolayı işlemcinin limitlenmesi, HP sistemlerde bu limit kaldırılamıyor.
60 bin TL civarına HP OMEN 17 var.

Bu özelliklere güvenilir satıcılardan laptop baktım ama bulamadım. Asus aynı özellikler 75 bin TL bandında.

1 tb SSD
32 GB RAM
4070 Ekran kartı
En kötü i7 13700HX işlemci
Mümkünse 17 inç

kıstaslarım bunlar.

ASUS çok daha iyi soğutma ve performans verecek zaten, HP sisteminde işlemci tam güçte çalışamayacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…