Ben de 2 aydır kullanıyorum. Laptopun ısındığını hiç görmedim desem yeridir. Bazı oyunlarda en üst grafikte fan sesi biraz çıkıyor ama beni rahatsız etmiyor. Fan hızını da ayarlayabiliyorsun zaten.
Benim en sevmediğim iki nokta ses ve touchpad. Depolama yetmedi bana 1 tb ssd taktım. 16 gb ram şimdilik yetiyor. 32'ye yükseltme planım var. Ses konusunda ise bundan önce dell inspiron model kullanıyordum hem ses yüksekliği hem de kalite olarak çok daha iyiydi. Bu konu beni üzdü bang olufsen olmasına rağmen. Ama işte kulaklıkla falan idare ediyorum. Touchpad'e de alışık değilim kullanmıyorum ama kullananlar kötü diyor.
Performansından memnunum, tavsiye ederim. Oyun için düşünüyorsanız üst ayarda cyberpunk, valhalla, rdr 2, gta v, witcher 3 test ettim. Her şeyi açınca fps düşüyor ama ufak tefek ayarlar yapınca stabil performanslı oynuyorsunuz.