Çözüldü HP Omen 17 DB-0021NT laptop Legion 25-10 24.5 monitöre iGPU ile görüntü veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Anormal_Nova

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an HP Omen 17 DB-0021NT kullanıyorum ve yeni monitör aldım. Monitörü laptopuma bağlayınca (HDMI to Type-C kablo ile) sadece iGPU görüyor ekranı, NVIDIA App veya Denetim Masası görmüyor.

Monitörüm Legion 25-10 24.5" 0.5 ms (MPRT) 320Hz IPS Gaming monitor 67D4gac3tk. ChatGPT'ye sorduğumda DisplayPort to Type-C kablo alırsan görür diyor. Sizce alsam düzelir mi? Ekran kartı görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam önce bi Omen Gaming Hub'a gir, orda graphics switcher ayarı varsa onu discrete moduna alıp yeniden başlat, bazen portlar hibrit modda iGPU'da kalıyor. Kablo olayına gelince 320Hz o monitörde HDMI ile çok zor, bant genişliği yetmez görüntü çamur gibi olur.
Type-C to DisplayPort kablo alabilirsin, hem G-Sync açarsın hem de dGPU'ya direkt bağlanma şansın artar (portun fiziksel hattı destekliyorsa tabi).
Hocam önce bi Omen Gaming Hub'a gir, orda graphics switcher ayarı varsa onu discrete moduna alıp yeniden başlat, bazen portlar hibrit modda iGPU'da kalıyor. Kablo olayına gelince 320Hz o monitörde HDMI ile çok zor, bant genişliği yetmez görüntü çamur gibi olur.
Type-C to DisplayPort kablo alabilirsin, hem G-Sync açarsın hem de dGPU'ya direkt bağlanma şansın artar (portun fiziksel hattı destekliyorsa tabi).

Çözüm

Kanka zaten discrate moddaydı ama bir de 320 Hz değil de 240 alıyordum kabloyu iade ettim sence alsam bu sefer görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…