HP Omen 17-DB0015NT almaya değer miydi?

Bütçe
69000
9K daha ucuza alabileceği laptop 2K 3Ms 240Hz 16.1inch IPS panele sahip üstelik Ramler 16x2 5600Mhz ve M2 SSD'ye sahip. Arkadaşın kullandığı Omen serisi laptop ile tek farkı kasa ve hopörlör kalitesidir. Ve bu 2 özellik için arada 10K oynamasını normal bulmuyorum.

Bahsi geçen laptop:

Cepte para varsa kasa kalitesi falan değer. Taksitle aldığı için o 9k oluyor 2k falan, ayda 14k öderken aklına bile gelmez.

Ben şimdi düşünüyorum, 6 ay boyunca 5.5k yerine 7.5k ödeseydim çok daha iyi bir laptop alırdım 2 ay önce.

Bir markete ayak bastı 200 TL gidiyor, bugün akşam 2 kişilik yemek yedik 500 TL tuttu. Demek istediğim bu 2 bin TLnin bir değeri yok.

Biliyorum hocam doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim

O yüzden bütçeyi zorladım ve bu fiyata en iyi bu cihazı buldum

Game garaj HP nin yanına yaklaşamaz reis. İnceledim attığın PC yi sadece işlemci ve ekran boyutu farkı var. Bunun için 3 k daha az vermeye değmez ama değer verip yorum yaptığın için çok teşekkür ediyorum

Son düzenleme:

Nasıl yanına yaklaşamıyormuş? Güldürmeyin hocam. Slayer model fark atar.

100 DCI-P3 240Hz ile çok daha iyi bir panel.
Çok daha iyi bir işlemci.
3K daha ucuz fiyat.
Ayrıca o Slayer model MSI Sword kasa kullanıyor.

İşlemci farkı:

Daha ucuza Victus alabilirdin iki farkı var Victus'un soğutma performansı çok iyi ama ekran konusunda sınıfta kalıyor kaliteli bir panele sahip değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…