Bütçe
55 bin

Dexter12

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
lenovolarda anakart yanma problemi Türkiye pazarında 12450hx ve birkaç 13.nesilde görülmüş. Victus tarafında öyle bir sorun görmedim ben hiç.

Attığınız cihaz fena değil, ancak ben ekranı ve işlemcisi daha iyi olan bu modeli tercih ederdim.

Birkaç yerde daha bu markayı duymuştum. Sizce güvenilir mi, Kasa kalitesi vs nasıl? 4-5 yıl kadar götürsün yeterli benim için

Birkaç yerde daha bu markayı duymuştum. Sizce güvenilir mi, Kasa kalitesi vs nasıl? 4-5 yıl kadar götürsün yeterli benim için
tamamen güvenilir. Kasalarını msi yapıyor zaten cihazın, harika bir cihaz diyecek söz yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunun 4060 olan modeli, aklınızda fikir oluşması açısından bakabilirsiniz.

Kasayı MSI kendi üretiyor GameGaraj sadece logo basıyor. Alıp memnun kalan çok forumda şimdiye kadar da herhangi bir şikayet görmedim.

Teşekkürler, sağ olun.

Kasayı MSI kendi üretiyor GameGaraj sadece logo basıyor. Alıp memnun kalan çok forumda şimdiye kadar da herhangi bir şikayet görmedim.

Teşekkürler, sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…