Bilinen kronik sıkıntısı yok. Zaten 2 tane öneri konunuz olduğundan ekstra bir öneri vermeyeceğim burada. Üyeler de vermemeli.
Bende düşünüyorum aynı PC'den ama Omen 16'larda çok sorun var. O yüzden kararsız kaldım servis ile ilgili de iç açıcı yorumlar görmedim. Az da bir ücret değil 61.000 TL havaya gitsin istemiyorum 2024 sürüm bir bilgisayar ama kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur gibi.
Nasıl, ısınması vs performansından memnun musun? Tavsiye eder misin?
Sıcaklık değerleri iyi. Oyun oynamadığın zaman genelde fanlar açmıyor ya da çok düşük devir çalışıyor. Bendeki laptop iade alındığı için dün indirimde tekrar sipariş verdim. İndirim denemez gerçi 1 ay önce aldığım fiyattan aldım.
Umarım çok yoğun ışık sızması ve ölü pixel gelmez bu sefer de.
Anladım bende dün indirimdeyken sipariş verecektim kaçırdım şimdi 3-4K daha fazla. Merak ettiğim diğer durum bu seride yani AMD işlemcili olanlarda sensör dedikleri arıza yok değil mi? Yani bu (A44qsea) seri numarasında?
İnşallah bu kez şansın yaver gider![]()
Bu modelde sensör sorunu yok diyorlar. Olsa da çok önemli değil açıkçası benim için sensörü söker devam ederim. Sürekli ekranı aç kapa olarak kullanan birisi değilim.
Ayrıca sürekli bir yerlere taşımayacaksan masaüstü almak çok çok daha mantıklı. Bende masaüstü de var farklı ilde çalıştığım için laptop aldım yoksa masaüstünden yanayım.
Ben Victus S1010NT ile arasında çok kaldım. Victus'ta RTX 4060 var ve performans olarak aşağı yukarı 10 15 FPS fark var. Victus nereden baksan 10 bin lira daha ucuz. Ekran boyutu olarak da 16 ile 17.3 arasındaki fark çok anlaşılır değil. Ayrıca Victus'ta 32 GB RAM var. Bütçe yetmiyorsa Victus daha iyi olur. Ben sırf soğutma bloğu geniş diye Omen aldım. Ama Victus'un soğutması da kötü değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.