X xMichu Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #1 HP Omen 17 laptopa Windows 11 kuruyordum ancak Windows hiçbir disk bölümüne kurulamıyor. Ayrıca disk sıfır bölüm 2 diye HP toplu adında bir şey. Var öncesinde birkaç başka laptop kurmuştum ama burada kuramıyorum.
HP Omen 17 laptopa Windows 11 kuruyordum ancak Windows hiçbir disk bölümüne kurulamıyor. Ayrıca disk sıfır bölüm 2 diye HP toplu adında bir şey. Var öncesinde birkaç başka laptop kurmuştum ama burada kuramıyorum.
Çözüm revivality 7 Ağustos 2025 xMichu dedi: Yeni aklıma geldi hocam AMD kullanıyorum Diskler var ama böyle Genişletmek için tıkla... Yedeklerini aldın ve tamamen temiz kurulum yapacaksan disk 0 olanları silip tekrar birim oluştur ve üzerine kur Windows'u
xMichu dedi: Yeni aklıma geldi hocam AMD kullanıyorum Diskler var ama böyle Genişletmek için tıkla... Yedeklerini aldın ve tamamen temiz kurulum yapacaksan disk 0 olanları silip tekrar birim oluştur ve üzerine kur Windows'u
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.595 Makaleler 4 Çözümler 57 7 Ağustos 2025 #2 BIOS'a girip vdm kapatmalısın Artı 0 Eksi
KS KS X xMichu Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #3 revivality dedi: BIOS'a girip vdm kapatmalısın Genişletmek için tıkla... revivality dedi: BIOS'a girip vdm kapatmalısın Genişletmek için tıkla... Vdm i bulamadım farklı adı var mı? Artı 0 Eksi
revivality dedi: BIOS'a girip vdm kapatmalısın Genişletmek için tıkla... revivality dedi: BIOS'a girip vdm kapatmalısın Genişletmek için tıkla... Vdm i bulamadım farklı adı var mı?
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.595 Makaleler 4 Çözümler 57 7 Ağustos 2025 #4 xMichu dedi: Vdm i bulamadım farklı adı var mı? Genişletmek için tıkla... Advanced ve securty bölümlerinin resmini atar mısın? Artı 0 Eksi
xMichu dedi: Vdm i bulamadım farklı adı var mı? Genişletmek için tıkla... Advanced ve securty bölümlerinin resmini atar mısın?
KS KS X xMichu Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #5 revivality dedi: Advanced ve securty bölümlerinin resmini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yeni aklıma geldi hocam AMD kullanıyorum Diskler var ama böyle Dosya Ekleri 17545735850705572368934615374270.jpg 314,4 KB · Görüntüleme: 15 Artı 0 Eksi
revivality dedi: Advanced ve securty bölümlerinin resmini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yeni aklıma geldi hocam AMD kullanıyorum Diskler var ama böyle
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.595 Makaleler 4 Çözümler 57 7 Ağustos 2025 #6 xMichu dedi: Yeni aklıma geldi hocam AMD kullanıyorum Diskler var ama böyle Genişletmek için tıkla... Yedeklerini aldın ve tamamen temiz kurulum yapacaksan disk 0 olanları silip tekrar birim oluştur ve üzerine kur Windows'u Artı 0 Eksi Çözüm
xMichu dedi: Yeni aklıma geldi hocam AMD kullanıyorum Diskler var ama böyle Genişletmek için tıkla... Yedeklerini aldın ve tamamen temiz kurulum yapacaksan disk 0 olanları silip tekrar birim oluştur ve üzerine kur Windows'u
KS KS X xMichu Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #7 revivality dedi: Yedeklerini aldın ve tamamen temiz kurulum yapacaksan disk 0 olanları silip tekrar birim oluştur ve üzerine kur Windows'u. Genişletmek için tıkla... Aynısını yaptım hatta flasha da tekrar yazdırdım sonunda kuruldu sağ ol. Artı 0 Eksi
revivality dedi: Yedeklerini aldın ve tamamen temiz kurulum yapacaksan disk 0 olanları silip tekrar birim oluştur ve üzerine kur Windows'u. Genişletmek için tıkla... Aynısını yaptım hatta flasha da tekrar yazdırdım sonunda kuruldu sağ ol.