Hocam.
Cihazda bildiğiniz olumsuz özellikler nelerdir peki.
Öncelikle ROG-Corsair şeklinde dizili ve ROG 3080 takılı sistem ve MacBook Pro kullanıcısıyım, bir cihazı görüp kullanınca nedir ne değildir anlarım hemen.
Donanım zaten bu neslin limitlerinde en üst seviyede, Intel 12 serisi daha yeni çıktı onu saymıyorum.
Omen 17'de eksik yok diyebilirim, tek eksik bulacaksam o da adaptörü olur fakat orada da USB-C şarj devreye giriyor.
-Kasa, soğutma, ses sistemi, IPS paneli, klavye, sadelik hepsi harika.
-USB-C şarj olması ve Thunderbolt 4.0 geleceğe büyük yatırımdır.
-Giriş çıkışlar eksiksiz. HDMI 2.1, USB-C Display Port, minidp bunların hepsi var, 3 adet USB girişi gayet yeterli, mesela ben Minidp'yi kullanıyorum ASUS ROG PG248 ile 180Hz alıyorum, USB-C depolama maksatıyla kullanıyorum. HDMI2.1'i monitörüm olmadığı için tercih etmedim fakat bu da TV'ye bağlarken müthiş rahatlık.
-Bir de göreceli ama karizması cidden yüksek, 17 olması sebebiyle cihaz resmen Slim bir makine gibi duruyor ve simsiyah, her ortamda iş görecektir.
Artı başkan yine bu ürün yine düşecek ben bu fiyata almam bu urunu.
Evet artmış maalesef 18500 çok çok iyi fiyattı, bunu söyleme sebebim 60mh/s kazan bir cihaz, ETH ve USD bu seviyedeyken ve zorluk bombası Haziran'a ertelenmişken fırsatın ötesi denebilir.
Beklenebilir, eğer fiyat alarmı falan varsa mutlaka kurun.