Linke bulunan cihaz 79k. Ancak aynı özellikteki bir diğer cihaz:
Bu cihaz ise 120k fiyatlı.
Ben mi yanlış bakıyorum yoksa zamlanmamış cihaz mı buldum ya da teşhir ürünü mü ya da bir eksiği fazlası mı var fiyatı bu kadar etkileyen? Bir diğer cihaz farklı sitede.
HP OMEN Laptop 17 - CK2003NT Intel Core i9 - 13900HX 32GB RAM 1 TB SSD 16GB GeForce RTX 4090 17.3 inç QHD 165 Hz FreeDOS Siyah 7P651EA - HP Store Türk
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP OMEN Laptop 17 - CK2003NT Intel Core i9 - 13900HX 32GB RAM 1 TB SSD 16GB GeForce RTX 4090 17.3 inç QHD 165 Hz FreeDOS Siyah 7P651EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargowww.hpstore.com.tr
Sıkıntılı mıdır HP markası? Oyun konusunda ve uzun süreli kullanımda elimde kalır mı soğutma konusunda başarısız olup da? Çünkü RTX 4090'dan bahsediyoruz. Bir de SSD ve RAM eklemesi yükseltmesi yapılabiliyor mu sonradan? Bunu öğrenmek istiyorum çünkü HP ve ASUS ROG STRIX Scar 16 RTX 4080 arasında kaldm. Çok kararsızım.
Cihaz bu;
Teşekkürler
4000 serisine pek hakim değilim ancak omen-rog strix modellerini karşılaştırmasında asusun; malzeme,soğutma ve genel stabilitze konularında daha önde olduğunu düşünüyorum.işlemci/ekran kartı farkları vs konusunda ve wattlarında pek bir fikrim yok maalesef.Linke bulunan cihaz 79k. Ancak aynı özellikteki bir diğer cihaz:
Bu cihaz ise 120k fiyatlı.
Ben mi yanlış bakıyorum yoksa zamlanmamış cihaz mı buldum ya da teşhir ürünü mü ya da bir eksiği fazlası mı var fiyatı bu kadar etkileyen? Bir diğer cihaz farklı sitede.
HP OMEN Laptop 17 - CK2003NT Intel Core i9 - 13900HX 32GB RAM 1 TB SSD 16GB GeForce RTX 4090 17.3 inç QHD 165 Hz FreeDOS Siyah 7P651EA - HP Store Türk
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP OMEN Laptop 17 - CK2003NT Intel Core i9 - 13900HX 32GB RAM 1 TB SSD 16GB GeForce RTX 4090 17.3 inç QHD 165 Hz FreeDOS Siyah 7P651EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargowww.hpstore.com.tr
Sıkıntılı mıdır HP markası? Oyun konusunda ve uzun süreli kullanımda elimde kalır mı soğutma konusunda başarısız olup da? Çünkü RTX 4090'dan bahsediyoruz. Bir de SSD ve RAM eklemesi yükseltmesi yapılabiliyor mu sonradan? Bunu öğrenmek istiyorum çünkü HP ve ASUS ROG STRIX Scar 16 RTX 4080 arasında kaldm. Çok kararsızım.
Cihaz bu;
Teşekkürler
Katılıyorum ayrıca eğer dışarıda,başka yerlerde ekran kartını gerektiren bir iş yapmıyorsanız bir masaüstü bir de macbook alıp iki deneyimi de en iyisinden elde edebilirsiniz.Hocam beni yanlış anlamayın ama o kadar büyük bir bütçe varken neden laptop? Bilgisayarın özelliklerinden kısıp hem kasa hem laptop alırsınız. Birisi ile evdeyken oynarsın birisi ile bir yere giderken. Özellikten kısıp alıcağın kasa bile attığınız laptoplardan daha yüksek performans verir daha düşük fiyata. Dediğim gibi bu benim fikrim yanlış anlamayın
Bana bu bütçede hem masaüstü hem laptop önerir misin? Dediğinizi bende mantıklı buldum.Hocam beni yanlış anlamayın ama o kadar büyük bir bütçe varken neden laptop? Bilgisayarın özelliklerinden kısıp hem kasa hem laptop alırsınız. Birisi ile evdeyken oynarsın birisi ile bir yere giderken. Özellikten kısıp alıcağın kasa bile attığınız laptoplardan daha yüksek performans verir daha düşük fiyata. Dediğim gibi bu benim fikrim yanlış anlamayın
Hocam beni yanlış anlamayın ama o kadar büyük bir bütçe varken neden laptop? Bilgisayarın özelliklerinden kısıp hem kasa hem laptop alırsınız. Birisi ile evdeyken oynarsın birisi ile bir yere giderken. Özellikten kısıp alıcağın kasa bile attığınız laptoplardan daha yüksek performans verir daha düşük fiyata. Dediğim gibi bu benim fikrim yanlış anlamayın.
4000 serisine pek hakim değilim ancak Omen-ROG STRIX modellerini karşılaştırmasında ASUS'un; malzeme, soğutma ve genel stabilitze konularında daha önde olduğunu düşünüyorum.işlemci/ekran kartı farkları vs konusunda ve wattlarında pek bir fikrim yok maalesef.
Katılıyorum ayrıca eğer dışarıda, başka yerlerde ekran kartını gerektiren bir iş yapmıyorsanız bir masaüstü bir de MacBook alıp iki deneyimi de en iyisinden elde edebilirsiniz.
Bu modeli aldım kullaıyorum hocam tavsiye ederim arada 20bin TL üzeri var ve de performansda pek fark göremezssiniz.
Ekleme yapabilirsin, Omen kalitelidir 4090 varken o Scar modelini tercih etme.
RTX 3070 laptop yanına RTX 4070 TI-4080 bir kasa çok daha mantıklı.