Arkadaşlar yazılım, render, mühendislik programları ve bazen de oyun oynamak için bilgisayar almayı düşünüyorum. Bu iki model arasında kaldım. Kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi ya da daha farklı laptop tavsiyelerini aktarabilir mi?
HP Omen Intel Core I7 11800h 16gb 512gb Ssd Rtx3070 144hz Dos 17,3 Fhd Dizüstü 4g8l0ea yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Acer'de klavye silinmesi vardır eğer alacaksanız göz önünde bulundurun. Eğer klavye koruyucu alırsan silinmez. Fanları ilerleyen günlerde iyice kötüleşiyor. Bu yüzden fana süpürge tutun kesin yapın demiyorum ben yaptım 6 7 derece düştü veya bakıma gönderin. Saygılar.
Acer'de klavye silinmesi vardır eğer alacaksanız göz önünde bulundurun. Eğer klavye koruyucu alırsan silinmez. Fanları ilerleyen günlerde iyice kötüleşiyor. Bu yüzden fana süpürge tutun kesin yapın demiyorum ben yaptım 6 7 derece düştü veya bakıma gönderin. Saygılar.
MUX'un ne olduğunu daha önce attığım mesajlar ile anlatmıştım. Şimdi ise biraz daha derine ineceğim ve değerler ile anlatacağım. Başlamadan önce bilmemiz gereken bazı kelimeler var. iGPU: İşlemcinin üzerinde bulunan ekran kartı. dGPU: Laptopun içinde bulunan harici ekran kartı...