HP Omen 17 vs ASUS A15 F506

Bob Dolphin

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. https://www.hepsiburada.com/hp-omen...b-e5kieLgi7zjXPKOlTGiHUgmAINRFjxoCDfAQAvD_BwE
Fiyatlar artmadan şu laptobu almayı düşünüyorum. 480 TL geri ödeme alabiliyorum. Ancak 9.nesil i7'ye sahip bir cihaz. ASUS'un yeni F506 serisi ise hala stoklarda yok. Ayrıca ekran kalitesinin de çok iyi olmadığı söyleniyor. Beklemeli miyim? Çok büyük bir fark yaratır mı? ASUS eğer ilk çıkış fiyatı ile satılırsa +8 GB RAM ile 11.000 TL'ye geliyor. Makine mühendisliği öğrencisiyim. Çizim programları ağırlıklı olarak kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 gb ram yerıne 16 gm ram olan bir cihaz tercih edersen senin için daha ıyı olur kanaatindeyim. Birde 480 tl cashback i hangı uygulamadan alabılıyorsun ? cok ıyı bır rakam .

8 gb ram yerıne 16 gm ram olan bir cihaz tercih edersen senin için daha ıyı olur kanaatindeyim. Birde 480 tl cashback i hangı uygulamadan alabılıyorsun ? cok ıyı bır rakam .
Hp marka cihazım var. Seri numarasını ve yeni cihazın fatura bilgilerini Hp Türkiye'ye epostaladığınız zaman sizden iban no isteniyor. Faturadaki fiyata göre bir geri ödeme yapılıyor. Geçtiğimiz hafta arkadaşım bu hizmeti kullandı.
Hangi cihazı önerirsiniz bu ikisi arasından?

Son düzenleme:

Asusu incelemedim ancak omen ile ilgili önemli bir detayı vermek isterim . Agırlığı 3.5 kg. Bu gaming laptoplarda görmeye alışık olmadığım bir ağırlık, oldukça hantal bir laptop bu senin bir kriterin mi bilemem tabiki. Ben ısınamadım Omen serisine, hem kullanıcı yorumları , hemde eski serilerindeki sıkıntılar nedeniyle biraz daha araştır derim. Ama bir gerçek var ki f/p olarak çok çok iyi bir laptop. İçindeki özellikleri başka markada aratsan en az 2 bin tl fark oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…