HP Omen 17 vs ASUS ROG STRIX G15

ASUS da MUX yok mu ve kasa olarak neyi iyi hocam biraz daha açar mısın?

Dostum MUX Switch olmayan bilgisayar benim için hiçbir şey değildir. Ne yazık ki benim cihazımdada bulunmuyor MUX Switch. Kaldık optimusla.

Valla kral çok iyi yazmışsın ağzına eline emeğine sağlık benim eklemek istediğim şöyle birşey var insan gözü zaten 60hzden yukarısını ayırt edemiyor bu 300hz in tek artısı rekabetçi oyunlarda bir tık daha iyi olmak ama önemli olan o değil 144 de karşılar benim beklentim daha önce 144hz monitör kullanıyordum zaten. Ekran büyüklüğü olarak 15.6 bana çok küçük geliyor yani bide çizimle falan uğraşacağım için büyük ekran tercih etmeliyim diye düşünüyorum bende biraz uzun ve iriyim taşıma konusunda bir problem yaşamam sanırım sırt çantası alacağım zaten laptopu da taşıyabileceğim. Oyun oynayacağım ama daha çok iş odaklı olacak ve bu yüzden küçük ekran olması istemiyorum programlarda Intel dediğiniz gibi optimizasyon alır her zaman bilmiyorum ya kafam daha çok karıştı
Dostum MUX Switch olmayan bilgisayar benim için hiçbir şey değildir. Ne yazık ki benim cihazımdada bulunmuyor MUX Switch. Kaldık optimusla.
Sizin cihaz Asus rog mu hocam?

HP Pavilion Gaming 15 kullanıyorum 2 yıldır.

Palavra. Ben 60Hz'den 144Hz'ye geçersen anlarsın. Emin ol ayırt ediyor.
Pardon hocam ben onu karıştırmışım ben biliyorum onu 60dan 144de geçmiştim ama 144den yukarı olunca 60 ila 144 arasındaki kadar fark edilmiyor
Kasa olarak zaten ikisinin de soğutması iyidir ROG da sıvı soğutma mevcut diye biliyorum.Ama ekran kartı W ı ve mux sıkıntılı.
Mux hangisinde var şimdi anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…