HP Omen 17 vs HP Victus 16 vs MSI Pulse 15

Bu butcede alinabilecek en iyi cihaz 17" OMEN modelidir. Cihazin kasa kalitesi ve sogutma performansi Victus ile karsilastirilamaz. OMEN bir ust modelidir. 16" modeldeki kart Max-P degil, 17" modeldeki Max-P karttir. Ekrani da oldukca iyidir.
Hocam 16" olanın Max-P olmadığını nereden anladınız? Sitesinde max watt değeri belirtilmemiş.

anladım hocam demek istediğinizi

Omen'lerde sadece 17" modeller Max-P ile gelir. 15.6" modeli kaldirip 16" modele donduler zaten.

4000 serisinde çok önemli değil zaten 100 wattın üstündeyse yeterli, 100 wattın üstünde daha fazla performans vermiyor 4070'e kadar olan GPU'lar.

Hiçbiri ASUS ASUS ASUS!

hocam geldi, gayet hoşuma gitti ama işlerden dolayı daha test edemedim, sizin önereceğiniz testler var mı bugün yapıp atayım
-1080p oyun oynattığınızda veya video izlediğinizde normal bir 1080p görüntüye göre daha bulanık gözüküyor mu?
-Ağır oyunlarda sıcaklıklar kaç derece oluyor?
tekrardan hayırlı olsun.

-1080p oyun oynattığınızda veya video izlediğinizde normal bir 1080p görüntüye göre daha bulanık gözüküyor mu?
-Ağır oyunlarda sıcaklıklar kaç derece oluyor?
tekrardan hayırlı olsun.
- kendi monitörlerim var 60hz o yüzden daha kendi ekranıyla çok deneyimleyemedim, ama youtube üzerinden baktığımda bir bulanıklık fark edemedim.
- Witcher 3 oynuyorum şu an tekrardan, herhangi bir sıcaklık fark etmedim kendisi 75 dereceye sabitliyor, dlss açık en son ayarlarda 90 fps civarı gördüm diye hatırlıyorum.
sağolun hocam daha iyileri sizin olsun

hocam geldi, gayet hoşuma gitti ama işlerden dolayı daha test edemedim, sizin önereceğiniz testler var mı bugün yapıp atayım
Hocam ağırlık konusunda nasıl taşımada zorlanıyormusunuz

Hocam bide niye monitör kullanıyon kendi ekranı yetmiyormu çokmu küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…