reelanubis Zeptopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #11 Biostan sonra fan problemi kalmadı, omen gaming hubi baştan kurdum fan çalışıyor ama hala kapaniyor fan temizliği termal macun yaptırmama rağmen. Garantisi bittikten sonra bu problemler başladı enteresan bir şekilde.
Biostan sonra fan problemi kalmadı, omen gaming hubi baştan kurdum fan çalışıyor ama hala kapaniyor fan temizliği termal macun yaptırmama rağmen. Garantisi bittikten sonra bu problemler başladı enteresan bir şekilde.
R ravenum55 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #12 Ayrıca biosta always fan on seçeneğini kontrol edin kapalıysa oda etkileyebilir.
M misafir yeni Femtopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #13 Bios güncellemesini yaptım ama yine düzelmedi bostan always fan on ayarını nasıl bakabilirim yardımcı olursanız sevinirim ravenum55 dedi: Ayrıca biosta always fan on seçeneğini kontrol edin kapalıysa oda etkileyebilir. Genişletmek için tıkla...
Bios güncellemesini yaptım ama yine düzelmedi bostan always fan on ayarını nasıl bakabilirim yardımcı olursanız sevinirim ravenum55 dedi: Ayrıca biosta always fan on seçeneğini kontrol edin kapalıysa oda etkileyebilir. Genişletmek için tıkla...
R ravenum55 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #14 Bios a girin esc tuş u olması lazım gelişmiş seçenekler de olmalı.