Merhabalar. Yeni bir laptop almaya karar verdim oyun icin 2-3 yıl idare edicek sağlam bir oyun bilgisayarı istiyorum. Aklımda 2-3 tane var sizce hangisi daha iyi fiyat performans ya da sadece performans olarak hangisini seçersiniz sormak istiyorum da.
1.Seçimim
HP Omen= 1709$
Intel® 802.11ac (2x2) Wi-Fi® and Bluetooth® 4.2 Combo
Security Software Trial
No Additional Office Software
Intel® Core™ i7-7700HQ (2.8 GHz, up to 3.8 GHz, 6 MB cache, 4 cores) +NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti (4 GB GDDR5 dedicated)
17.3" diagonal UHD IPS UWVA anti-glare WLED-backlit (3840 x 2160)
16 GB DDR4-2400 SDRAM (2 x 8 GB)
Windows 10 Pro 64
HP OMEN - 17t Laptop
1 TB 7200 rpm SATA + 512GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
HP Wide Vision HD Webcam with Dual Digital Microphone
Acerı almayı düşünüyorum fakat hp omenin konforu ve 4k ekran çözünürlüğü ile arada kaldım bu arada
acer 64GB Ram'e kadar desteğe veriyor onu yazmayı unuttum
ve Casper Neden çöp söylerseniz sevinirim arkadasımda almayı düşünüyorda
Acerı almayı düşünüyorum fakat hp omenin konforu ve 4k ekran çözünürlüğü ile arada kaldım bu arada
acer 64GB Ram'e kadar desteğe veriyor onu yazmayı unuttum
ve Casper Neden çöp söylerseniz sevinirim arkadasımda almayı düşünüyorda
Oyun oynayacaksan Acer'i al. Casper neden çöp dersen şuana kadar sattıkları bütün bilgisayarlarda kaliteli işlemci çürük ekran kartı ve ısınma sorunları vardı. Son 1-2 senedir kendini toparlamaya çalışıyor ancak yinede güvenilmez. Bu konuyla ilgili Technopat Sosyal'de açılmış birçok konu var. Neden Casper Alınmaz? CASPER'ın Kötü Olma Nedenleri
Acer hakkında bir tecrübem yok. Ama kağıt üstünde en iyisi Acer görünüyor. Ben OMEN kullanıyorum. Beni rahat 2 ila 3 yıl götüreceğini düşünüyorum. Ama bilmende fayda var ki GTX1050Tİ VR desteklemiyor. Casper kesinlikle önermem. Ancak Dell İnspiron 7577'ye (GTX1060'lı model) bakmanı, incelemeni öneririm. Vatan bilgisayar da vardı. Ve KDV indirimi ile yaklaşık 5000₺'na satın alınabilir.