S Solo Synnz Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 185 Çözümler 2 24 Ocak 2021 #1 Öncelikle Mouse'u alalı daha 3 ay oldu ve 1 haftadır çift tıklama sorunu var bu sorunu çözmek için ne yapabilirim?
Öncelikle Mouse'u alalı daha 3 ay oldu ve 1 haftadır çift tıklama sorunu var bu sorunu çözmek için ne yapabilirim?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.387 Çözümler 70 Yer Istanbul 25 Ocak 2021 #2 Solo Synnz dedi: Öncelikle Mouse'u alalı daha 3 ay oldu ve 1 haftadır çift tıklama sorunu var bu sorunu çözmek için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Farklı bir mouse ile deneme yaptın mı?
Solo Synnz dedi: Öncelikle Mouse'u alalı daha 3 ay oldu ve 1 haftadır çift tıklama sorunu var bu sorunu çözmek için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Farklı bir mouse ile deneme yaptın mı?
S Solo Synnz Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 185 Çözümler 2 25 Ocak 2021 #3 V. Scaletta dedi: Farklı bir mouse ile deneme yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım hatta Mouse'u farklı bir bilgisayarda bile denedim fakat değişen bir şey olmadı.
V. Scaletta dedi: Farklı bir mouse ile deneme yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım hatta Mouse'u farklı bir bilgisayarda bile denedim fakat değişen bir şey olmadı.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.387 Çözümler 70 Yer Istanbul 25 Ocak 2021 #4 Dosya Gezgini> Dosya> Klasör ve Arama seçeneklerini değiştir kısmına ilerle. Karşına çıkan penceredeki ayarı ekteki gibi değiştir belki sorunun çözülür.
Dosya Gezgini> Dosya> Klasör ve Arama seçeneklerini değiştir kısmına ilerle. Karşına çıkan penceredeki ayarı ekteki gibi değiştir belki sorunun çözülür.